Rozhodol som sa,ze aj ja sa s vami podelim o to,ako sa s mojou cicou mame,ako sme sa k sebe dostali,co mame nove a co mame v plane;)
Neviem ci ste videli film the Secret,ale verim tomu ze mi to velmi pomohlo k tomu,aby sa ku mne toto auto dostalo,resp. aby sme sa stretli a vytvorili nerozlucnu dvojicu

Davnejsie som rozmyslal,ze chcem/potrebujem auto. A uz pri prvej myslienke boli automaticky zavrhnute akekolvek kompromisi stylu ochcavka, alebo nedajboze fobia

aj ked som sa nejaky cas vozil na benzinovej oktavii 1.6 slx po rodicoch,aj ked s nou bola spokojnost,tak ja som mal v tom co chcem jasno... Ako moj kamarat vravi : "ked auto,tak BMW,ked BMW tak (aspon) 6-valec,ked 6-valec tak benzin

a tak sa aj stalo :) povodne som chcel E36 323i coupe, ale nastastie som nakoniec skoncil pri E46 320i sedan

Este ze mam tie 4 dvere...to co by uz bolo,keby som musel ja koli niekomu vystupovat z auta
Auto mam dovezene z nemecka (co mozno nebolo najrozumnejsie). Ale uz len ta cesta pren urcite stala za to! Mal som tam vyhliadnutych asi 5 aut,po obhliadnuti 4-och som si povedal,ze ak to piate nebude vyzerat k svetu,tak pojdem domov s prazdnimi rukami. No ked sme ho prisli obzriet,mne padla sanka a bol som rozhodnuty

testovacia jazda ma v tom utvrdila a behom chvile som v nom uz sedel na ceste domov....a to bol este len zazitok. Isli sme domov na 3 autach,v kolone za sebou. Ja som bol v nemecku prvy krat,tak som siel radsej za nimi.... lenze co sa nestalo,nejako sme sa rozdelili a ostal som sam na nemeckych dialniciach s vybitim telefonom,vybytou GPS, nefunkcnou zastrckou zapalovania a mizivimi znalostami nemciny...

Tak som zisiel z dialnice ze si idem kupit mapu. kupim mapu,sadnem do auta a siel som rovno naspat za predavackou,nech mi povie kde sa vlastne nachadzam

cestu som si vyticil a potom hura na neobmedzene nemecke dialnice nemeckym autom. Hnet som pochopil preco vyrabaju auta ake vyrabaju a preco tam nemaju obmedzenia....a hlavne som pochopil co je to ta "RADOST Z JAZDY" !!!! vytiahol som to tam na 222km/h , auto by si este pytalo viac,ale jebol sa predomna nejaky chuj v 130ke a ledva som dobrzdil....potom uz nebola taka prilezitost,nakolko bola spicka

Potom dalsi bonus a neskutocny pocit euforie bol,ked som omylom zisiel z dialnice a zabludil som uplnou nahodou k mnichovskej tovarni BMW...pani,to bol teda pocit,citil som sa tam ako v raji....taku hustotu BMW na cestach som teda este urcite nevidel!!! a ja medzi nimi...och...

no dost bolo vykecavania sa,podme k veci :)
Auto bolo v slusnom stave. Hned ma potesil sportovy podvozok od HaR,zadne rozsirovacie podlozky,zadne M3 led svetla,predne angel eyes a v neposlednom rade aj to ze tam je komplet m-paket,ci?

V podstate mi k uplnemu stastiu chyba akurat polokoza...(mozno casom)
Auto mam uz cca rok ale stale je tam co zlepsovat a vymienat,ved to urcite poznate...
Dal som ho obhliadnut jednemu manikovy z BMW servisu,ten mi vypisal co je v zlom stave,co treba menit. Tak som pozhanal tie prkotiny a hned sa to menilo. (dorazy zadnych tlmicov s manzetami,hadica sania a podobne drobnosti,nic vazne). Casom som menil aj predne ramena,alternator,baterku,predne sklo...(to vsetko su dalsie prihody,ale s tym vas uz nejdem zatazovat

)
Samozrejmostou su vsetky filtre a olej!
nedavno som nahodil karbonove znaky
Vcera mi prisiel novy predny naraznik(povodny som pokrstil s nadobudanim drifterskych skusenosti), nove stierace,predne podblatniky,manzeta radiacej paky,krytka hmlovky,tlacidlo kluca,trojramenny volant a na co sa asi najviac tesim je rozpera prednych tlmicov!!!
Jar je tu,ide leto,tak to treba dat trocha dokopy

Buduci tyzden dam striekat naraznik,rovno dam opravit 4 miesta kde mi to zacina trocha kvitnut,nech sa mi to nerozpada pred ocami

V plane mam este podsvietit interier LED svetlami a vymenit kolesa.
Vsetko to co by som este chcel dokupit na auto by bolo asi rovanko dlhe,ako toto litanie do teraz,tak radsej ked to bude aktualne,tak to sem zavesim