Zdravim chcem sa spytat chcem dat prec zo svetiel vnutorne skla natrvalo bude to mat daky vpliv ked tam nebudu pri jazde ??? Nechce sa mi to skusat nahadzovat a zas skladat ak to bude zle VDAKA
myslis rozptylove sklicka?? ak mas paraboly, tak to bude mat vplyv, ze ti bude zle svietit svetla.. ak mas cocky, tak to je v pohode... tie maju, ale nepotrebuju rozptylove skla...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Vdaka tak ich tam radsej naham ja ze to bude lepsie svietit ale bolo by to krajsie bez nich len som sa bal ze by som potom blistal do oci oprotiiducim vodicom
Neoslnujem nikoho, jazdim bez nich. Na kraji luca je vidiet ten kuzel, so sklickami nie a bolo viac vidno do stran. Svietivost sa zlepsila a casom som si zvykol.
Rozhodol som sa na stretavackach naham rozptylove sklo a na dialkovych to dam prec zajtra budem davt AE tak uvidim ako to bude vyzerat
Daj potom vedieť ako sa ti to bude zdať. Ci to bude v pohode svietiť, vraj bude treba nastaviť výšku svietenia tak si to najprv dakde naznač ...chcem tiež dať len z cocky dole to sklo..potom hod aj foto dik
Predca som ich tam nahal lebo ked so rozobral svetlo tak rozptylove skla su ako neve iba ochranne sklo je od skaliek inak tie AE nebolo tak tasko namontovat