... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
speedfred napísal:keby my to firma umoznila tak nemam problem lebo uz ma nebavy platit jak kokot a 10rokov som nebol u doktora any zubara.kde su moje peniaze?a nepiste my ficoviny toho kara som nevolilB ) tak to rob na živnosť.
...ale to by pán asi prišiel o dovolenku a iné výhody.
voMacK napísal:ZAMESTANCI!!! nie zamestnancY!!
A? Pre zamestnavatela su tvoja mzda a odvody za teba naklad. To len tak na okraj. Po dalsie si uvedom, ze ti dava pracu a mzdu, a ked mu povedzme stat zacne neumerne zvysovat danove a odvodove zatazenie, hadaj kto si to odsere ako prvy? Spravne - TY!! Stiahne ti mzdu, alebo ta rovno prepusti...taketo Fico-idne reci mam najradsej. Keby si tak radsej ludia ako ty uvedomili, ze podnikatelia tvoria chrbtovu kost nasej ekonomiky a ked ju zacne niekto podlamovat, tak tu pojde do sraciek vsetko.... A v prvej linii si to odseru prave radovi zamestnanci...
Avenger napísal:konecne si ma nekto zastal lebo vsetci sa tu tvaria ako velko podnikatelia...a pritom sa vozia na e36kach a tvaria sa ako velky mafosi ja mam velky dom e46 330d a v piatok kupujem e61 ale som za svoj nazor debil... lebo neviem i a y... slovaci uvedom te sa!tento stat nema zakony a nuty nas klamat ked sa chceme mat lepsie!podnikateli a sivnostnici ojebavaju a my zamestnanci co sme sikovnejsi si privyrabame samosrejme nezdanene penaze...ale nekto tu uz pisal ze nemas skolu tak co chces kolko zarabat?ja som nazoru ze pokial aj ta najpodradnejsa robota nebude zaplatena tak ze si ten clovek nemoze zobrat do podnajmu aspom garzonku tak je to na picu!a pan boh opatruj nase deti .deta nas co sa nam trocha dari co si zaziju...nehovorim o nasich odimenich spolubcanoch.a volil som kotlebu
Vomack pri vsetkej ucte ...mam xy kamosov co pracuju u takzvanych Slovenskych podnikatelov a 90percent z nich su len obycajni zdieraci, ktori zakonnik prace nevideli ani z lietadla...
Takze aj pani podnikatelia by sa mali uvedomit ,ze zamestnavaju ludi vdaka ktorym te zasrane firmy funguju a mali by si to patricne vazit ... nieze ja makam jak ... na debila ktory ti nasledne povie ,ze by ti dal najradsej menej a pritom ti dava almuznu....
Proste jedna vec je byt sikovny a vazit si ludi co pre neho robia a tych co pouzivaju jeho produkty a druha VYCHCANA SVINA ktora len vyuziva biednu situaciu na SR a zameta so svojimi zamestnancami kde moze....
niekto pisal sak rob na zivnost a prides o vyhody dovolenka atd....ano pojdem na zivnost budem mat o stovku viac a ten kkt. mi prestane platit faktury a bude so mnou este viac zametat ako so zamestnacom....
Tym som nechcel povedat ,ze ty si zdierac a vobec si to nemyslim len narazam ako to vo vacsine pripadov je....
A este k tym liekom na chripku ...ked sa budu mat ,,socky" dobre kupia si lieky ak nie tak akurat si kupia chleba a na lieky sa vykakaju....cize este si poloz otazku vdaka komu ta statna chrbtica tvorena s podnikatelov funguje