... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

speedfred
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

Re: Dan z "luxusnych" aut.

Piatok, 6. Apríla 2012, 19:26

B ) tak to rob na živnosť.
...ale to by pán asi prišiel o dovolenku a iné výhody.

buky300zx
Auto: e36 325i 1990
Kraj: Nitriansky

Piatok, 6. Apríla 2012, 22:36

Uz bude aj dan z "tucnoty".To tomuto statu pekne ebe!O chvílu kazdemu spriemeruju kolko vydychne na jeden krat a bude dan na jeden L.Alkohol,cigarety,palivo,auta,pokuty......do kedy?
Asi budem cigan,postavím si chatrc s 5ks satelitmi,na sukromnom pozemku,budem kradnut,cecat stat a smiat sa kazdemu do tvare ako mi je dobre.Mam auto na GB,alebo CZ spz,vozim sa a je mi fajn.Odpílim si v lese strom(najlepsie 1m od zeme) a ked ma chytia,tak poviem ze bol hodeny v jarku a co?Pokuta,co je to?Chcem mat prud?Odcvaknem kabel a napojim sa,kto mi co moze?A co,nemozete nic robit,lebo ste rasisti :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 7. Apríla 2012, 06:25

sam by som to krajsie nenapisal
je to smutne co sa tu v tomto state robi...
rozkradaju verejne financie kade tade a nam tu idu bulikat o uzdravovani..
staci prestat kradnut a penazi bude tolko ze v klude mozme dat dole dph

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Sobota, 7. Apríla 2012, 06:32

speedfred napísal:
B ) tak to rob na živnosť.
...ale to by pán asi prišiel o dovolenku a iné výhody.
keby my to firma umoznila tak nemam problem lebo uz ma nebavy platit jak kokot a 10rokov som nebol u doktora any zubara.kde su moje peniaze?a nepiste my ficoviny toho kara som nevolil

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Apríla 2012, 11:30

voMacK napísal:
ZAMESTANCI!!! nie zamestnancY!!

A? Pre zamestnavatela su tvoja mzda a odvody za teba naklad. To len tak na okraj. Po dalsie si uvedom, ze ti dava pracu a mzdu, a ked mu povedzme stat zacne neumerne zvysovat danove a odvodove zatazenie, hadaj kto si to odsere ako prvy? Spravne - TY!! Stiahne ti mzdu, alebo ta rovno prepusti...taketo Fico-idne reci mam najradsej. Keby si tak radsej ludia ako ty uvedomili, ze podnikatelia tvoria chrbtovu kost nasej ekonomiky a ked ju zacne niekto podlamovat, tak tu pojde do sraciek vsetko.... A v prvej linii si to odseru prave radovi zamestnanci...

Vomack pri vsetkej ucte ...mam xy kamosov co pracuju u takzvanych Slovenskych podnikatelov a 90percent z nich su len obycajni zdieraci, ktori zakonnik prace nevideli ani z lietadla...
Takze aj pani podnikatelia by sa mali uvedomit ,ze zamestnavaju ludi vdaka ktorym te zasrane firmy funguju a mali by si to patricne vazit ... nieze ja makam jak ... na debila ktory ti nasledne povie ,ze by ti dal najradsej menej a pritom ti dava almuznu....

Proste jedna vec je byt sikovny a vazit si ludi co pre neho robia a tych co pouzivaju jeho produkty a druha VYCHCANA SVINA ktora len vyuziva biednu situaciu na SR a zameta so svojimi zamestnancami kde moze....

niekto pisal sak rob na zivnost a prides o vyhody dovolenka atd....ano pojdem na zivnost budem mat o stovku viac a ten kkt. mi prestane platit faktury a bude so mnou este viac zametat ako so zamestnacom....

Tym som nechcel povedat ,ze ty si zdierac a vobec si to nemyslim len narazam ako to vo vacsine pripadov je....

A este k tym liekom na chripku ...ked sa budu mat ,,socky" dobre kupia si lieky ak nie tak akurat si kupia chleba a na lieky sa vykakaju....cize este si poloz otazku vdaka komu ta statna chrbtica tvorena s podnikatelov funguje

masovyvrah
Auto: Ford C

Sobota, 7. Apríla 2012, 11:53

To im uz 20% DPH nestaci ?!

Cize ten typek, co zaplati statu 1000 EUR DPH, lebo fabka stala 5000 bez DPH - toho treba usetrit, ale ten, co dal 10000 EUR nad DPH, lebo jeho auto stalo 50000 EUR bez DPH, toho treba zlincovat?

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 7. Apríla 2012, 12:04

kup si aj ty fabku za 5000evri a das len tu tisicku na dani, nechapem co sa rozculujete, drvivej vecsiny znas sa to aj tak tykat nebude, plus je to len navrh nie schvaleny zakon, inde maju omnoho vecsie danove zatazenie ako unas a su vpohode
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

masovyvrah

Sobota, 7. Apríla 2012, 15:09

ano, ale inde by uz niekto vysel, ak by si v zahranici dovolil takto rozkradat ako u nas..

a preco nekomentovat navrh? nedavno bol navrh ze "ak zanadavas na politika, zastrelime ta"

ak by boli ludia ticho, preslo by to ;)

miki012
Auto: x5

Sobota, 7. Apríla 2012, 17:23

Avenger napísal:

Vomack pri vsetkej ucte ...mam xy kamosov co pracuju u takzvanych Slovenskych podnikatelov a 90percent z nich su len obycajni zdieraci, ktori zakonnik prace nevideli ani z lietadla...
Takze aj pani podnikatelia by sa mali uvedomit ,ze zamestnavaju ludi vdaka ktorym te zasrane firmy funguju a mali by si to patricne vazit ... nieze ja makam jak ... na debila ktory ti nasledne povie ,ze by ti dal najradsej menej a pritom ti dava almuznu....

Proste jedna vec je byt sikovny a vazit si ludi co pre neho robia a tych co pouzivaju jeho produkty a druha VYCHCANA SVINA ktora len vyuziva biednu situaciu na SR a zameta so svojimi zamestnancami kde moze....

niekto pisal sak rob na zivnost a prides o vyhody dovolenka atd....ano pojdem na zivnost budem mat o stovku viac a ten kkt. mi prestane platit faktury a bude so mnou este viac zametat ako so zamestnacom....

Tym som nechcel povedat ,ze ty si zdierac a vobec si to nemyslim len narazam ako to vo vacsine pripadov je....

A este k tym liekom na chripku ...ked sa budu mat ,,socky" dobre kupia si lieky ak nie tak akurat si kupia chleba a na lieky sa vykakaju....cize este si poloz otazku vdaka komu ta statna chrbtica tvorena s podnikatelov funguje
konecne si ma nekto zastal lebo vsetci sa tu tvaria ako velko podnikatelia...a pritom sa vozia na e36kach a tvaria sa ako velky mafosi ja mam velky dom e46 330d a v piatok kupujem e61 ale som za svoj nazor debil... lebo neviem i a y... slovaci uvedom te sa!tento stat nema zakony a nuty nas klamat ked sa chceme mat lepsie!podnikateli a sivnostnici ojebavaju a my zamestnanci co sme sikovnejsi si privyrabame samosrejme nezdanene penaze...ale nekto tu uz pisal ze nemas skolu tak co chces kolko zarabat?ja som nazoru ze pokial aj ta najpodradnejsa robota nebude zaplatena tak ze si ten clovek nemoze zobrat do podnajmu aspom garzonku tak je to na picu!a pan boh opatruj nase deti .deta nas co sa nam trocha dari co si zaziju...nehovorim o nasich odimenich spolubcanoch.a volil som kotlebu

masovyvrah

Sobota, 7. Apríla 2012, 21:36

Vacsina tychto kvazi podnikatelov si proste svoje postavenie podla mna vylizala u nejakej 75 rocnej bohatej prababky, inak to nevidim.

Vysvetlenie:

1. ak podnikatel vybera ludi tak, ze kto bude pracovat za co najmenej, tak logicky nedava svojmu zamestnancovi dost penazi na to aby si vobec mal za co kupit jeho produkt (ci je predrazeny alebo nie, je teraz jedno, ide o princip)
2. ak zamestnanec/zamestnanci nemaju peniaze na produkt, podnikatel straca zisk, prepusta viac ludi
3. KTO a z COHO potom ma kupit dany produkt ?!

nemam ekonomicke vzdelanie, takze neviem ci je prave podnikatel ten prvy spustac toho kolotoca, moze to byt daleko komplikovanejsie, ale proste ak neda dost penazi do obehu, tak vsetko zamrzne :)

A co robi na sa mila vlada? na kolenach prosi (mozno aj fajci) sikmookych, nech sem pridu postavit nejake plechove budy a platia ludi pod minimalnu mzdu, a ked budu pracovat 6 tyznov v kuse, dotanu 2,50eurovy poukazku do miestneho bufetu.

Jeden stary spoluziak pracoval v Sams*ngu, a hovoril mi, ze sa to tam nedalo vydrzat, pretoze nabrali strasane vela aziatov, ktori nemali problem tahat 12hodinovky za 250eur mesacne.. A jasne ze slovaci odidu lebo toto nevydrzia, lebo nezije ich tucet v garsonke.. A este sa vyhrazaju, ze sa prestahuju do Rumunska :D

Ale hlavne ze vsetko slovenske si znicime, a potom nam sem hen poliaci vezu sracky a gay-brusel diktuje co mame robit, pritom vodu kazu (kiezby az vodu, skor odpadovu) a vino piju..

Hold, ked nas nedali dole v rokoch 1914-1918 a 1939-1945, tak to skusili o kusok neskor 1992, respektive presnejsie mozno uz aj v 1951 (parizska zmluva), cize huzevnatost im nechyba.. no a menou EUR to len hodili ceresnicku na tortu..

ale to uz mozno trepem :) ale ked 44.41% nevadi Kazimirov -90% graf, tak hadam aj toto mi takmer kazdy druhy slovak zozerie :D

PS:
hovorieva sa, ze cislo 4 predstavuje smrt, v datume narodenia, alebo nieco take, hmm. tri stvorky po sebe, hmmm ?
zacinam byt povercivy :D

bubino
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 8. Apríla 2012, 19:41

1. ak podnikatel vybera ludi tak, ze kto bude pracovat za co najmenej, tak logicky nedava svojmu zamestnancovi dost penazi na to aby si vobec mal za co kupit jeho produkt (ci je predrazeny alebo nie, je teraz jedno, ide o princip)
2. ak zamestnanec/zamestnanci nemaju peniaze na produkt, podnikatel straca zisk, prepusta viac ludi
3. KTO a z COHO potom ma kupit dany produkt ?! =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných