... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
fano031 napísal:Čaute, nedá mi nepodeliť sa o čerstvú skúsenosť v TEMPUS BAVARIA KOŠICE:
Keďže ma čaká výmena oleja v automate na mojej sedme, zašiel som do TEMPUSU ako mi bolo poradené po originálny filter a tesnenie vane automatu. V pondelok ma obsluhovala dáka slečna/pani. Dal som jej techničák a čísla opísané z automatu a z tesnenia. Požiadal som ju o o filter a tesnenie vane automatu, načo sa na mňa udivene pozrela že čo to od nej chcem. Povedala, že podľa čísel nevie nič nájsť. Následne požiadala o pomoc vedľa sediaceho kolegu a ten následne zašiel po ďalšiu pomoc po mechanika. Spoločnými silami sme objavili to čo potrebujem. Slečna/pani ma požiadala o číslo mobilu, že musia veci objednať a potom mi hneď zavolá. Dnes som šiel s bratom poistiť nové auto do TEMPUSU a zašiel som sa opýtať na môj filter a tesnenie. Potešil som sa že ho už majú i keď ma nik nekontaktoval. Šracko mi dáva do ruky filter a ja som sa ho opýtal či došlo i tesnenie. Na to som dostal odpoveď, že došlo iba čo je balení. Takže som ho poprosil, že chcem objednať tesnenie čo som už raz objednával. Po chvíľke surfovania v PC mi povedal, že tesnenie sa nedá objednať.
Cítil som sa tam ako v predajni pečiva...
Došiel som domov a čísla čo som mal opísané som hodil do vyhľadaváča, filtre a tesnenia aj samostatne aj ako kity vyskočili napríklad v AUTOKELLY alebo ORAKORE...
Na záver som si položil otázku, keď to v TEMPUSE funguje takto pri takýchto drobnostiach ako to funguje pri pri nákladných opravách a dieloch...
duko napísal:Ja sa nestačím diviť ako sú ľudia spokojní. Auto 2 mes. pred skončením záruky a toľko závad,škrípania ,vrzgania,dolamané plasty,vôľa v riadení, silentbloky ,cievky,atď,veď take auto je na zhodenie zo skaly a nie na spokojnosť.Kvalita ide katastrofálne dole,ľudia si na to pomaly zvykajú a tešia sa na nový model,ešte väčšiu katastrofu v kvalite.
nrtm napísal:tak s hrozou zistujem ze vyse 90 percent reakcii na BMW sevise su negativne. pred nedavnom som makal v oficialnom skoda servise ako mechanik, a musim poovedat, ze tam je zakaznik panom. pri predaji noveho auta musi mechanik spravit predpredajnu prehliadku, a ked nenastavi stanice na radiu, tak ma problem, a to nehovorim keby zabudol prepravne dorazi na pruzinach.pod vsetky ukony sa musi podpisat. pri oprave musi makat na 100 percent, lebo nikdy nevie ci nahodou nema tvz. fantomove auto od skoda slovensko, ktore po oprave kontroluju ich mechanici, a ak nieco najdu co nebolo odstranene, tak mechanik ma mastnu pokutu. asi by mali pani ist na skolenie do obycajnej skodovky, aby sa naucili, ako zaobchadzat o niekolkonasobne drahsie auta.
martinko8888 napísal:Ako tu čítam tak chalani nadávajú na Regnum Bavaria PREŠOV ja naopak mám z nimi dobre skúsenosti,na rozdiel od BMW Tempus Košice a to som šiel kúpiť auto!!!!!!
gf.no1 napísal:KOSICE
servis:p. Geci
isiel som sa opitat na vymenu oleja v prevodovke, cenu nevedel povedat isiel za servisakom cca. 10 min
vrati sa 2min hlada kalkulacku, konecne ju najde tuka hore dole, *,/,+,-, suma 100 euro, pitam sa ze ci je adaptacia v cene a on kuka namna jak puk ze co to je? ze on nevie lebo servisak mu povedal len tolko ze 100euro, ale ze max +50 euro...
gf.no1 napísal:Prosim, upresni, o koho ide (kde sa nachadzaju), aby som tam nahodou nevliezol, ked mi niekto odporuci, ze "Chod tam a tam, vraj su tam dobri..."KOSICE
servis:p. Geci
...
predaj ND: rysavy neviem ako sa vola
....