Ja som raz zaprel spodkom chladica (E30 324d) a vrtula mi rozsekala NOVY chladic tak, ze ked som otvoril kapotu, tak bola cela zajebana od chladiacej a striekalo to vsade naokolo. Bol som nuteny nahodit stary chladic, kt. som mal chvalabohu so sebou, ale mal 2 diery. Bol som vtedy v Norsku, 2.500 km od domu a stalo sa mi to v den cesty domov. Skocil som do servisu, zalepili to tekutym kovom alebo cim a hned som vystartoval. Ubehol som celu cestu domov, doma som s tym este hodne nabehal a drzalo to. Ale znova za hranice by som s tym uz nesiel. To bolo len docasne nahradne riesenie. Mozno sa to da aj zvarit, resp. vycvaknut dieravu mriezku a zavarit, ale ci to niekto vie. Predsa len je to hlinik. Docasne sa s tym da jazdit, ale budu ta mrle zrat pri kazdej jazde, ci to klakne alebo nie.
Tu su obr. toho lepeneho chladica este pred zalepenim. Ta vrchna diera bola relativne mala, ale ta spodna dost velka na pouzitie nejakeho utesnovaca nehladiac na to, ze ti to zajebe cely chladiaci system a moze ti klaknut vodna pumpa.