... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
gomez89 napísal:Cafte chalani.Mam otazku na Vas skusenych. Pri nekompletnom striekani auta farby montrealblau bude odrazat prilis odtien od starej farby? samozrejme,ze sa po lakovacke cele auto zalesti. Popripade by som poprosil kod farby,tusim,ze by to mal byt kod 297. Striekal uz niekdo z Vas tu farbu? Treba si na nieco davat pozor?
Dakujem za rady
jurkyLE napísal:gomez, to tu pises teda riadne somariny, ked existuje z tej montrealblau len jeden odtien tak sa strieka len tymto, ak su jeden, dva pododtiene, tak zoberes vzorkovnik k autu a prirovnas ho k farbe, to NIE JE ziadna veda, ziadny super lakyrnik a podobne hovadiny, to zvladne aj 10 rocne decko![]()
![]()
jurkyLE napísal:hej hej ved pohodka![]()
len nechapem preco ludia robia z toho taku vedu
gomez89 napísal:
Ako som pisal,nieco take som pocul,no moze to byt len vymysel. Ved preto som zalozil tuto temu![]()
Ale dik za ochotu aj tak.
jurkyLE napísal:
nie si zďaleka, tak ak by si chcel, napíč mi PM a môžem ti to zistiť, prípadne zabezpečiť lakovanie...
HAZARD napísal:ja osm tiez striekal len casti a nieje to vidiet...teda aspon ja to nevidim ani mi nikto nepvedal ze tam ma inu farbu tak to asi naozaj nieje vidiet...ale idem striekat kapotu a blatnik tak uvidime...kod je 297 a nemal byto byt problem kedze im vypise presne gramaz kolko ktorej zlozky farby tam ma byt...jedien co sa moze zmenit je prisada,ktoru davaju podla veku auta a stavu zbytku kasne ci uz je vytiahnuta od slnak alebo nie a tak...good luck
SurrendeR napísal:taketo farby sa daju lahsie nastriekat ako nejake odtiene striebornej. tam je vidiet skoro vsetko..
ja mam zrejme striekany zadny kufor a vsimol som si to az ked sa ma to matthe opytal.. az tam po dokladnom prezreti som si to vsimol..
ak striekas cely diel, tak sa to da krasne bez rozdielu trafit (ale ano, treba na to nejake skusenosti) neodporucam osobne striekat iba cast..
a ako hovoris, tato montreal blau je farba strasne krasna na slnku, taky do fialova nadych :)