... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
HAZARD napísal:ja osm tiez striekal len casti a nieje to vidiet...teda aspon ja to nevidim ani mi nikto nepvedal ze tam ma inu farbu tak to asi naozaj nieje vidiet...ale idem striekat kapotu a blatnik tak uvidime...kod je 297 a nemal byto byt problem kedze im vypise presne gramaz kolko ktorej zlozky farby tam ma byt...jedien co sa moze zmenit je prisada,ktoru davaju podla veku auta a stavu zbytku kasne ci uz je vytiahnuta od slnak alebo nie a tak...good luck
jurkyLE napísal:
prosím ťa, čo je to tá prísada čo sa dáva do farby podla veku auta???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arnold napísal::lol: Ja nemozemSice nesom lakirnik, ale viem ze farby sa nanasa tolko vrstiev aby to ladilo s ostatkom (cca 15 rokov- -1 vrstva, mozno trochu menej). Neukamenujte ma, o som len pocul od znameho
Samozrejme po nastrekan je treba farbu prelestit,aby ako-tak ladila s ostatkom..
Arnold napísal::lol: Ja nemozemSice nesom lakirnik, ale viem ze farby sa nanasa tolko vrstiev aby to ladilo s ostatkom (cca 15 rokov- -1 vrstva, mozno trochu menej). Neukamenujte ma, o som len pocul od znameho
Samozrejme po nastrekan je treba farbu prelestit,aby ako-tak ladila s ostatkom..
jurkyLE napísal:
No pokial zase ja viem, tak sa nanasa na zaklad, pripadne zmatneny lak vrstva metalizy a na to vrstva laku.![]()
A farba sa nelesti, lesti sa sa lak, kvôli odstraneniu pomarancoveho efektu a zalestenia matnych plôch po pristreku.![]()
A metaliza nema ziadnu prisadu podla veku, ale lisi sa iba hrubostou zrna, pripadne je z jednej viacero pododtienov.![]()
Opravte ma ak sa mylim.![]()
![]()
HAZARD napísal:Normalne ked miesal farbu,namiesal ju podla navodu a potom z jednej veci pridal.este trosku ze kedze je to uz starsie auto a nema lak ako novy z fabriky tak aby to ladilo...viac neviem nevyznam sa v tom
HAZARD napísal:boal to farba.normaln amodro fialova montrealblau farba...lak je priehladny a predavaju ho uz v spreji nenamiesavaju ho
jurkyLE napísal:
takze farba to nebola ale bola to metaliza( miesa sa podla receptury a ziadna prisada podla veku sa tam nepridava, miesa sa presne kazda zlozka na gramy ), to je dost velky rozdiel, pretoze farba uz obsahuje lak, kdežto metaliza nie a striekat lak zo spreja je teda riadna somarina
Ak na to po sviatkoch nezabudnem, vytlacim tu Montrealblau 297 a capnem to sem.