... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
bmwbanan napísal:vybojku si kup asi podla teploty farby alebo presne taku aka tam bola....
no a do AE ide 1 ledka na obidva kruhy, cize 2 na komplet a tak sa to aj predava.... a ako denne svietenie to na predfaceliftovom modele asi nepouzijes, lebo nieje nato stavana riadiaca jednotka svetiel ak dobre viem.... musel by si si zohnat z facelift modelu ktore boli uz nato robene.... alebo jazdit na parkovackach co ale nieje denne svietenie a nemam rad ked niekto tak jazdi a mysli si ako vsetkych pekne osral s dennym svietenim
mexican napísal:S denným svietením na pred FL modeloch je celý problém s intenzitou sivetenia. Na denné svietenie svietia AE silnejšie než parkovačky.
U mňa to funguje takto
1) V iDrive si aktivujem denné svietenie.
2) Ak mám prepínač svetiel v polohe Auto alebo 0 - aktivuje sa denné svietenie, AE svietia naplno.
3) Ak dám prepínač svetiel do prvej polohy napravo od 0 - svietia AE ako parkovačky a to viditeľne slabšie ako na denné svietenie.
Večer môžem skúsiť odfotiť aký je medzi tým rozdiel. Ale na fotkách stejne bude hovno poznať. Inak tie fotky čo mám v príbehu, tak na nich som mal zapnuté parkovačky.
mino84 napísal:E9x predfacelift vyrobene od roku 2007/asi 4 mesiac sa dajú nastaviť aby svietili ako denne svetenie iba kružky , montovali sa tam už nove lich moduly LM2, teda da sa nastaviť aj welcome light( po odomknuti sa da nastaviť čo sa ma rozvietiť na aute , napr. angel eyes, zadne svetla, špz, podsvietenie klučiek kto ma ,atd...)
john.bmw napísal:lebo neviem ci mi pri zaskrtnuti day lights svietia svetla v polohe 0 ci musim dat do polohy autom. svetla??
mexican napísal:To je taký strašný problém vybehnúť z auta von a pozrieť sa?
mino84 napísal:v tvojom pripade to pojde da sa to nakodovať, , cez týžden idem nahadzovať na svoje 10W angel ledky tak dam vedieť, tiež mam už LM2 modul, rad by som tiež aby svietili iba kružky ako denne
mino84 napísal:v tvojom pripade to pojde da sa to nakodovať, , cez týžden idem nahadzovať na svoje 10W angel ledky tak dam vedieť, tiež mam už LM2 modul, rad by som tiež aby svietili iba kružky ako denne