... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Re: E90 ake Angel eyes?? aka xenon vybojka

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:12

Odchadza mi jedna vybojka, svieti na zlto. Hladam po internete D1S vybojky, no vecsinou sa na nich nepise, ci je to bixenon alebo nie. Moze sa stat, ze kupim nespravnu D1S (Philips) a ze mi dialkove budu blbnut ?

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Piatok, 24. Augusta 2012, 14:36

Bixenon je len o preklapani clony, takze vybojka je stale ta ista. Idealne je vsak vymenit cely par kvoli rozdielnej teplote farby, svietivosti...

Le Gend napísal:
Odchadza mi jedna vybojka, svieti na zlto. Hladam po internete D1S vybojky, no vecsinou sa na nich nepise, ci je to bixenon alebo nie. Moze sa stat, ze kupim nespravnu D1S (Philips) a ze mi dialkove budu blbnut ?

er318
Auto: bmw e91
Kraj: Košický

Nedeľa, 9. Februára 2014, 09:40

zdravim chlapci.... :wink: . chcem sa spytat,mam bmw e91 lci...a mam ae len ako parkovacky a chcem sa spytat,da sa nakodovat denne svietenie,ze by som svietil ae ak tam dam nejaku silnejsiu ziarovku?diki moooc

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Februára 2014, 17:19

mino84 napísal:
Tie činske ledky su o niečo trochu silnejšie ale sa viac prehrievaju , musel som ešte dorabať chladenie, rozdiel je oproti mtec ledkam zanedbatelný, ako denne svietenie sa to ešte neda použiť počas slnečneho dna. Nakodovane to mam ale idem to meniť naspať na dialkove denne svietenie. Bol som u Crumara pre biele H7 , sme sa bavili o tomto probleme svietenia kružkov, tak pracuje na dakom prototype z omnoho silnešími ledkami, tak dufajme že sa mu to podarí...
Večer pridam fotky...

Co si koupil za H7 bile? Dej nějaky odkaz

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Februára 2014, 17:29

OK dik za radu :) ale aky je teda rozdiel v tom ked mam original denne svietenie a svietia mi len AE a ked mam zapnute len parkovacky a tiez mi svietia len AE? Ked na predfaceliftovom modeli nie je na to stavana riadiaca jednotka moze sa to dako poskodit?

Dakujem[/quote]

problem je ten ze ta nikto neuvidi a ohorzujes tym ludi oproti
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 10. Februára 2014, 08:57

Predfaceliftove E90 svetla nie su konstruovane na DRL. Samotne kruzky vo svetlach to neumoznuju kvoli ich drazkovaniu...
Kruzky sluzia zaroven ako parkovacky, len s tym rozdielom, ze na faceliftovych modeloch sa v mode parkovaciek a so zapnutymi xenonmi ich intenzita znizi.

tvaroh napísal:
OK dik za radu :) ale aky je teda rozdiel v tom ked mam original denne svietenie a svietia mi len AE a ked mam zapnute len parkovacky a tiez mi svietia len AE? Ked na predfaceliftovom modeli nie je na to stavana riadiaca jednotka moze sa to dako poskodit?

Dakujem

problem je ten ze ta nikto neuvidi a ohorzujes tym ludi oproti[/quote]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných