... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Joe1980
Auto: BMW 318d E90
Kraj: Banskobystrický

Re: LAKOVANIE ZADNYCH SVETIEL E91

Pondelok, 7. Novembra 2011, 18:04

To: 1soda
Sorry ale ako inak sa to teda robi ked nie sprayom alebo foliou? Cital som na forach že to chalani robili normalne foliou na okna a nebol problem, dokonca si možes vybrat odtien :D inak na ebay su aj odkazy na folie na svetla.

1soda
Auto: e90 325d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 7. Novembra 2011, 21:42

sprejom sa to nerobi ani foliou ,robi sa to inak a je to neposkoditelne acetonom,ani uv ziarenim,ani kefami ,nic zahadne to nieje ,len je to kvalitnejsie spravene ako sprejom.

1soda
Auto: e90 325d

Pondelok, 7. Novembra 2011, 21:53

afro napísal:
kupis si sparty v tvrdom, zapalis 4ks naraz, zavries sa do hazjla a uz len riadne tahat, po polhodine mas svetla zadymene...
osobne sa mi tieto dymovice vobec nepacia, najkrajsie su origo cool, biele...
pride mi to ako moda, ked su biele podme dymit, keby boli dymove tak garantujem ze vsetci ich chcu biele... na e46 som to chapal ze ludia menili tie oranzove smerovky za biele, ale pri e90 si vobec nemyslim ze to pridava na dizajne, pride mi to ako kolotocarina, tot moj nazor.

je to otazka vkusu .Ak to ma jemne tmavsi nadych a 3x taky lesk ako klasika svetla ,je to isto krajsie ako mataky od kief na 6r aute. Tiez nezastavam nasilny tuning,ale pri niektorych farbach aut a jemnom doladeni ku kolesam to vie spravit slusny efekt k lepsiemu.
Reagoval som na dotaz ci to ide spravit .

XX-TUNE

Štvrtok, 22. Marca 2012, 14:30

mne tam ta biela smerovka tiez vadila tak som ju svihol na cerveno :mrgreen: celkom som sa uspokojil az na to ze ked cuvam tak svietim na cerveno musim davat extra pozor xixi
Prílohy
svetlo.jpg

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 22. Marca 2012, 15:57

XX-TUNE napísal:
mne tam ta biela smerovka tiez vadila tak som ju svihol na cerveno :mrgreen: celkom som sa uspokojil az na to ze ked cuvam tak svietim na cerveno musim davat extra pozor xixi

WTF :?: #-o
Prepac, hovori sa ze proti gustu ziadny disputat, ale toto je moc. Povysit (pofidernu) estetiku nad bezpecnost je chore. Cuvacie svetlo musi byt biele nie pre to aby si ty lepsie videl, ale aby kazdy za tebou vedel ze ides cuvat. Zarobene na nehodu jedna radost...
BTW: Ako chces preliezt cez STK? Kazdy jeden polis co to zbada ma dovod sa brutalne na tebe odbavit a ani mu to nebudem mat za zle! Natriet spiatocku na cerveno...to je fest ](*,) [-X
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

baltazarr
Auto: Bmw 335d

Piatok, 23. Marca 2012, 17:45

cecenec
Auto: BMW e91 320d
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 24. Marca 2012, 10:08

chch napísal:
Ja som nemenil nic, vsetko je rovnake od kupy. Ked ideme niekam s dietatom a pecie nanho, tak dam do okna na tu chvilu satku. S tymi diskami to je inak zaujimave, ze tie disky, ktore su na vyber od vyrobcu podla mna vzdy perfektne pasuju k tvaru auta a ked vidim ze si tam niekto da ine, tak mi to nesedi. Ale ano, suhlasim ze kazdy ma iny nazor, iny vkus.

dobre si to napisal,auto ma byt decentne a ked tak cistee =D>

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring

Sobota, 24. Marca 2012, 19:05

Chlapci moji ja osobne by som namiesto týchto zábaviek spravil jednu výmenu oleja po 2000 km od poslednej výmeny niečo ako preplach, alebo dal niečo vopred vymeniť a nie čakať kým niečo odíde napríklad žhaviče ak viete že neboli menené a tak.Toto sú len blbosti ktoré vás potom omrzia.Červená spiatočka kto to kedy videl!Alebo dajte prachy do lepšej autokozmetiky ale toto čo tu už poniektorí vymýšľajú je nonsens!

lusky320d
Autor témy
Auto: BMW E91 320d

Utorok, 27. Marca 2012, 21:12

Je to pekne- len tam nechaj aspon pasik bielej lebo ta doje....uuu:-)

pe3k69
Kraj: Prešovský

Streda, 28. Marca 2012, 09:29

XX-TUNE napísal:

Nechapem co sa tu tolko rozculujete... ved aj faceliftovy model ma cervene svetla! Takto ako je to na fotke to chem aj ja... no necham si biely pasik-aby slo trocha bieleho svetla :smile: lek kde a kto to robil? Alebo poradte ako si to spravit??????

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Streda, 28. Marca 2012, 09:47

tak za prve, to co mala pred-faceliftova verzia beile, to LCI nema, svetla su lomene a ten trojuholnicek zmizol.
za druhe, ano, LCI ma "cele" cervene svetla, ale iba na prvy pohlad. Spiatocka svieti cez ten uzky biely pasik na oboch stranach a vyzaruje len biele a nie cervene svetlo! Ak by hore spominany tuner nastriekal svetla do cervena, ale nechal pred ziarovkou aspon 2-3 cm biely pas, tak nepoviem ani slovo, lebo auta za nim uvidia biele svetlo...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

pe3k69

Streda, 28. Marca 2012, 12:15

salat napísal:
tak za prve, to co mala pred-faceliftova verzia beile, to LCI nema, svetla su lomene a ten trojuholnicek zmizol.
za druhe, ano, LCI ma "cele" cervene svetla, ale iba na prvy pohlad. Spiatocka svieti cez ten uzky biely pasik na oboch stranach a vyzaruje len biele a nie cervene svetlo! Ak by hore spominany tuner nastriekal svetla do cervena, ale nechal pred ziarovkou aspon 2-3 cm biely pas, tak nepoviem ani slovo, lebo auta za nim uvidia biele svetlo...

Presne tak to chcem ja :) s biely pasikom... ale ako to spravit???? alebo kto to vie spravit?

lusky320d
Autor témy
Auto: BMW E91 320d

Streda, 28. Marca 2012, 12:37

toto si striekal sprejom?tak to daj dole s riedidlom a nastriekaj este raz ale prelep to nejakou sablonou ktoru si sam vvystrihnes.

pe3k69 napísal:

Nechapem co sa tu tolko rozculujete... ved aj faceliftovy model ma cervene svetla! Takto ako je to na fotke to chem aj ja... no necham si biely pasik-aby slo trocha bieleho svetla :smile: lek kde a kto to robil? Alebo poradte ako si to spravit??????

drumx
Auto: BMW e36 m43

Streda, 28. Marca 2012, 14:40

Neverim, ze to svieti na cerveno. Myslim cervenu ako brzda a stretavacky, zeby sa ludia mylili a chytali za hlavu ci cuvas alebo brzdis, alebo stojis. Ono ten sprej je transparentny. Mam to urobene uz na 2. aute ale ciernym. Samozrejme, ze to je robene s rozumom a nie 24842 vrstiev. A nemam problem pri cuvani ani zeby ma niekto buzeroval alebo vytruboval za to.

xx-tune skus sem hodit foto ako to svieti, ci to je az take strasne.
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

pe3k69

Streda, 28. Marca 2012, 14:46

drumx napísal:
Neverim, ze to svieti na cerveno. Myslim cervenu ako brzda a stretavacky, zeby sa ludia mylili a chytali za hlavu ci cuvas alebo brzdis, alebo stojis. Ono ten sprej je transparentny. Mam to urobene uz na 2. aute ale ciernym. Samozrejme, ze to je robene s rozumom a nie 24842 vrstiev. A nemam problem pri cuvani ani zeby ma niekto buzeroval alebo vytruboval za to.

xx-tune skus sem hodit foto ako to svieti, ci to je az take strasne.

aky sprej si nato pouzival? daj link kde to kupim... samozrejme chcem cereny :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných