... všetko o BMW ...
slevin napísal:na civilnych gumach uz sa mi tam ani nechce ist. mozno ich zoberem, no radsej by som bral 17-ky :)
blesk napísal:
Ta zakruta je podla mna najnebezecnejsie miesto na trati - aj ked na to nevyzera. Jej polomer je taky ze sa da s optimalnym setupom a najazdom do nej ist aj pod plnym plynom- co ale v kombinacii s tym ze najazd do nej je z kopca, kvoli pomerne blizkym zvodidlam do nej moc nevidiet. Chalani s Typermi boli zjavne hodne rychli co v tejto zakrute vcelku obdivujem, ale na druhej strane nechapem ze to niekto dokaze dat ked je v nej mozno prvy krat a len na UHP pneu. Zvodidla su tam potom prilis blizko a nebi tam strkova vybehova zona ako na ostatnych exponovanejsich miestach.
Cretino ty vidim ze si tam pekne z respektom aj pri najazde brzdil- lepsie tak, aj ked na slickoch by ti asi stacilo to korigovat len mensim plynom pri najazde- nieco by si tu vedel tiez ziskat
blesk napísal:Znama Slovinska m3 - uz ju vidim na ringu druhy krat. Neviete ake jazdil casy?
Marek1 napísal:Dakujem za pochvaluJasne ziadny problem, inak to wc to je detail, ktory som si pri foteni ani nevsimol...az ked boli fotky v kompe