... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
FaMart
Auto: mx-5
Kraj: Žilinský

Re: [E36 M3 3.0] - slicky, priprava na okruh :)

Nedeľa, 18. Marca 2012, 12:43

dobre si jazdil, musím pochváliť :wink:
HF motorsport

cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 M3 3.0] - slicky, priprava na okruh :)

Nedeľa, 18. Marca 2012, 20:56

Dakujem za pochvalu, cenim si to :thumbup:

Dojmy zo soboty su skvele, priblizil som sa limitom mojho auta a na slickoch som zajazdil cas 2:40,552 :lol: na Slevinovych seriovych gumach to bolo 2:47 aj nejake drobne, takze aj na seriach to bolo zlepsenie. Tento moj najrychlejsi cas (2:40,552) som zajazdil na znicenych zadnych brzdach "kov na kov", auto nebolo vyhadzane (ani rezerva), v nadrzi bolo do 15 litrov benzinu.

Na prilozenom videu je zachytena aj havaria chalana na Civicu Type-R, mal som co robit aby som sa mu v tej rychlosti vyhol - len pre info, na vyjazde z tej zakruty som mal okolo 160 km/h a odhadnut jeho odraz od zvodidiel chcelo mozno aj trosku stastia, hlavne som sledoval aj spätne aby ma nahodou nezrusil chalan za mno s Cuprou.

Video je mozno trosku dlsie, ale je tam komplet zavod co som isiel. Kvoli organizacnym dovodom som isiel z posledneho miesta zo 17 startujucich (doteraz som nepochopil, preco ma dali na startovu poziciu 25 (ze by tolko ludi odstupilo v prvom kole?) ) a za tri kola som skoncil na mieste cislo 5. Nebyt tej nehody, mam zemiakovu za 4. miesto, ale som spokojny ako so svojim vykonom, tak s vykonom auta a pneumatik :thumbup:

F11 525d
E70 35d

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Re: [E36 M3 3.0] - Racingwheels days

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:23

Išlo ti to super , vidím že ste si super zajazdili :thumbup:

cretino
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:29

Miro Kovačik napísal:
Išlo ti to super , vidím že ste si super zajazdili :thumbup:

dakujem, samozrejme mam co vylepsovat ale podla mna je hlavne, ze sme sa zabavili a mali radost z jazdy :smile:
F11 525d
E70 35d

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:35

cretino napísal:
hlavne, ze sme sa zabavili a mali radost z jazdy :smile:

Presne viem o čom vravíš :thumbup:

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:36

krasne si to zajazdil :thumbup: :thumbup: :thumbup: ten tu hondu fajne rozje...l :) stastie ze si to dobrzdil a bezpecne presiel ...chcem sa opytat keby ze chcem ist popozerat na taky zavod ,tak da sa to vobec? dik a prajem vela rychlych kol :D

slevin

Nedeľa, 18. Marca 2012, 21:51

skvele si to zvladol :) a za tou nehodou je vystrihnuty zvuk, asi si nadaval, ze?
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

cretino
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 23:35

THX24 napísal:
krasne si to zajazdil :thumbup: :thumbup: :thumbup: ten tu hondu fajne rozje...l :) stastie ze si to dobrzdil a bezpecne presiel ...chcem sa opytat keby ze chcem ist popozerat na taky zavod ,tak da sa to vobec? dik a prajem vela rychlych kol :D

diki moc, som rad, ze sa lubi :) podla mna mal chalan trosku smolu s tou hondou - z mojho pohladu ho to ale asi dost prekvapilo a nevyzeralo to ani na to, ze by daval kontru.. viac ale asi vie iba on sam, nastastie ale vyviazol z toho v pohode..

myslim si, ze nie je problem sa prist nabuduce pozriet, divaci mali vstup zadarmo :)
F11 525d
E70 35d

cretino
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 23:38

slevin napísal:
skvele si to zvladol :) a za tou nehodou je vystrihnuty zvuk, asi si nadaval, ze?

dik, bol som aj patricne z toho vyklepany - vsak si to videl na parkovisku :D
je pravda, ze som si po prejdeni tej nehody trosku zanadaval v navale emocii, nechcel som to pchat na net v tej forme - hram formu :D

P.S. s tym tvojim podpisom som si robil vcera iba srandu, nechaj tam kludne iba cas :D:D:D
F11 525d
E70 35d

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Pondelok, 19. Marca 2012, 00:57

Velmi pekna cista jazda. Typer to tam proste moc podrzal alebo naopak vymakol a pustil plyn co ho este viac dotocilo- v tej zakrute nie je prvy ani posledny

slevin

Pondelok, 19. Marca 2012, 07:48

cretino napísal:

dik, bol som aj patricne z toho vyklepany - vsak si to videl na parkovisku :D
je pravda, ze som si po prejdeni tej nehody trosku zanadaval v navale emocii, nechcel som to pchat na net v tej forme - hram formu :D

P.S. s tym tvojim podpisom som si robil vcera iba srandu, nechaj tam kludne iba cas :D:D:D

chapem. ale ten moj cas je aj tvoja zasluha :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

cretino
Autor témy

Pondelok, 19. Marca 2012, 08:15

blesk napísal:
Velmi pekna cista jazda. Typer to tam proste moc podrzal alebo naopak vymakol a pustil plyn co ho este viac dotocilo- v tej zakrute nie je prvy ani posledny

Dakujem, snazil som sa :smile: asi mas pravdu.. myslim si, ze to necakal, prekvapilo ho to a preto dopadol tak, ako dopadol. Faktom ale je, ze je to zradny usek a nie je problem tam urobit chybu - sam som sa o tom pred rokom presvedcil :(
F11 525d
E70 35d

cretino
Autor témy

Pondelok, 19. Marca 2012, 08:17

slevin napísal:
chapem. ale ten moj cas je aj tvoja zasluha :)

:thumbup:
F11 525d
E70 35d

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Pondelok, 19. Marca 2012, 08:54

cretino napísal:

Dakujem, snazil som sa :smile: asi mas pravdu.. myslim si, ze to necakal, prekvapilo ho to a preto dopadol tak, ako dopadol. Faktom ale je, ze je to zradny usek a nie je problem tam urobit chybu - sam som sa o tom pred rokom presvedcil :(

Ta zakruta je podla mna najnebezecnejsie miesto na trati - aj ked na to nevyzera. Jej polomer je taky ze sa da s optimalnym setupom a najazdom do nej ist aj pod plnym plynom- co ale v kombinacii s tym ze najazd do nej je z kopca, kvoli pomerne blizkym zvodidlam do nej moc nevidiet. Chalani s Typermi boli zjavne hodne rychli co v tejto zakrute vcelku obdivujem, ale na druhej strane nechapem ze to niekto dokaze dat ked je v nej mozno prvy krat a len na UHP pneu. Zvodidla su tam potom prilis blizko a nebi tam strkova vybehova zona ako na ostatnych exponovanejsich miestach.
Cretino ty vidim ze si tam pekne z respektom aj pri najazde brzdil- lepsie tak, aj ked na slickoch by ti asi stacilo to korigovat len mensim plynom pri najazde- nieco by si tu vedel tiez ziskat

cretino
Autor témy

Pondelok, 19. Marca 2012, 09:06

mas pravdu, ja som jazdil v podstate celu trat s respektom a so skorsim brzdenim - myslim, ze takmer v kazdom najazde do zakruty som mohol byt rychlejsi a ist neskor na brzdy, ale ako som sa uz viac krat vyjadroval, nesiel som tam nahanat sekundy za kazdu cenu.. :) bol som si tam legalne zajazdit rychlejsie co v normalnej premavke neide a trosku zrelaxovat vramci skusania tychto slickov - nebol som brzdou premavky a ani premotivovanym novacikom na trati :D
urcite ale sobotu hodnotim velmi pozitivne, zabavali sme sa a o to hlavne islo :D
F11 525d
E70 35d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných