... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Re: Co dalej s tunajsim bazarom?

Nedeľa, 11. Marca 2012, 14:35

ale sak ja nehovorim nic o temach premna zamna inzeruj aj 50veci aspon lepsie najdem danu vec ked ju budem potrebovat,a v pokeci nech kludne vznikaju temy o inzeratoch,proti tomu nic nemam,ale nepiste ludom do inzeratov preboha...

BMino
Autor témy
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 15:10

ice.blade napísal:
napr ja tu mam 10 inzeratov, niektore diely co sem tam inzerujem su pre viac typov bmw preco by som to potom nemohol mat ako samostatnu temu?

napr. tychto sedem, vsak, kazda vec je na iny typ BMW, ked mas napisat kokotinu radsej nepis...

Obrázok
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 11. Marca 2012, 15:21

Nechapem co mate niektori proti trocha prisnejsim pravidlam, fakt je tam kopa OT a nikto to nemaze, chudak speedy je na vsetky sekcie bazaru sam a asi to nestiha, treba trocha upravit pravidla a zislo by sa fakt aj pridat to tlacidlo ozivit temu hned nad temu aby to kazdy vedel najst. Samozrejme zalezi od titana ci to bude v mozne to takto urobit. Kazdopadne zislo by sa ku kazdej sekcii v bazari priradit jedneho moderatora ktory by mal na starosti iba danu sekciu aby to vsetko pekne stihal. Netreba zle napisane inzeraty mazat, staci ich upravit a upozornit uzivatela kde urobil chyby, nabuduce sa hadam pouci. Ak treba pomoct s moderovanim tak som k dispozicii, aj tak tu som vpodstate kazdy vecer.

Dogg88
Auto: n/a

Nedeľa, 11. Marca 2012, 15:24

ja som tu cely den kym som v praci :D :mrgreen: na VW Clube som moder tak viem co to obnasa :lol:
ludia budu na Vas picovat ze ste prisny, ze vela mazete, atd :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 12. Marca 2012, 10:56

treba len vydrzat, bazar bude uplne iny a novy :) nebude v nom uz taky bordel ako doteraz, len este potrebujem trocha casu nato ;) ale urcite viem o tom probleme a pracuje sa natom 8)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

e36mato
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 12. Marca 2012, 18:45

TiTAN napísal:
treba len vydrzat, bazar bude uplne iny a novy :) nebude v nom uz taky bordel ako doteraz, len este potrebujem trocha casu nato ;) ale urcite viem o tom probleme a pracuje sa natom 8)

:thumbup:

ale tak zatial by sa mohli pridat novi modi do bazaru, ked maju o to zaujem :wink: aspon kus poriadia :D
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

sixo
Auto: bmw e46 330d
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 12. Marca 2012, 18:48

Jednoznačne v každom inzeráte cena.

Pri pneu a diskoch, uviesť všetky dôležité údaje: DOT, rozmerové údaje, stav,

Pri diskoch tiež uviesť toľko krát dopytované ET, stav, jasne povedať či sa predávajú len disky alebo aj s pneu, často krát je to nezrozumiteľne napísané.

Samozrejmosťou byť mali byť fotky, viem že nie vždy to ide ale tak pri dieloch kde ide stav posúdiť aj opticky tak určite áno, myslím tým napr. pneu.,disky,nárazníky atď.

Kontaktné údaje najlepšie tel. číslo lebo stáva sa že je tu len kontakt cez pm a nedostaneš odpoveď aj 2 týždne.

Mal by sa spraviť štandard povinných údajov aby tu nevznikali inzeráty typu: predám pneu R16

Toľko moje postrehy a skúsenosti so sekciou Predaj

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných