... všetko o BMW ...

kolesá a nárazník sa mi strašne páčia
 kolesá a nárazník sa mi strašne páčia  

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK

ale konecne mam take ktore mi sadli, velice popici.. 205/40 su to Pirelli P Zero RSC, su to runflaty, ale ked sme ich obuvali u kamosa, tak to islo neskutocne lahko.. dezen 6,5mm, cenovka popici, takze neni o com :-) zatial mam obuty iba jeden, a druhy som nechal u kamosa na vyrovnavacku, malo by to byt zajtra aj obute, a potom uz konecne jedna kapitola bude za mnou :-) gumy sa zapisu cez buduci tyzden, a tym padom mi chybaju iba podlozky a to co bude najtazsie - zahnute lemy
 ale konecne mam take ktore mi sadli, velice popici.. 205/40 su to Pirelli P Zero RSC, su to runflaty, ale ked sme ich obuvali u kamosa, tak to islo neskutocne lahko.. dezen 6,5mm, cenovka popici, takze neni o com :-) zatial mam obuty iba jeden, a druhy som nechal u kamosa na vyrovnavacku, malo by to byt zajtra aj obute, a potom uz konecne jedna kapitola bude za mnou :-) gumy sa zapisu cez buduci tyzden, a tym padom mi chybaju iba podlozky a to co bude najtazsie - zahnute lemy  kedze som volal dnes opat chlapikovi do jelky, ale zase ma odbil ze az buduci vikend, tak neviem.. najradsej by som zohnal niekoho ineho, samozrejme kvalitneho, ale dostupneho.. nemate nahodou niekto kontakt? z okolia nr, nz, ga, sa, tt..
 kedze som volal dnes opat chlapikovi do jelky, ale zase ma odbil ze az buduci vikend, tak neviem.. najradsej by som zohnal niekoho ineho, samozrejme kvalitneho, ale dostupneho.. nemate nahodou niekto kontakt? z okolia nr, nz, ga, sa, tt..
 kurva neviem co s tym..
 kurva neviem co s tym..  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)