... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Re: Presrate mesto policajtami

Pondelok, 5. Marca 2012, 16:27

dnes zase bratislavský kraj majú obsadený sa mi zdá...cesta Sv. Jur - BA, pri OMV jeden radar, odbočím na obchvat a hneď za nadjazdom (neni to ani 500 metrov) zase zastavovali...mňa našťastie nezastavili...
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 5. Marca 2012, 17:06

ja som aj celkom rad ze uz nebyvam v KE :D jazdit v tom meste je masaker... ciste policajne mesto 8) aj na stromoch su navesany.
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 5. Marca 2012, 19:47

jararak napísal:
si predstav zeby si tam siel normalne cez den a by si nedal prednost autobusu
Brano uznal, ze spravil chybu.
Ale z druhej strany - ked sa pred par mesiacmi cely ten priestor okolo Auparku preorganizoval, prve tyzdne tam policajti pomahali dezorientovanym vodicom, radili a nedavali pokuty. No aj dnes sa stane, ze tam pride niekto poprvykrat, najme mlady clovek s novym autom. Nanho by policajti mohli brat trochu ohlad, najme v noci, ked je zavaznost takeho priestupku mensia..

BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Pondelok, 5. Marca 2012, 20:32

Le Gend napísal:
Brano uznal, ze spravil chybu.
Ale z druhej strany - ked sa pred par mesiacmi cely ten priestor okolo Auparku preorganizoval, prve tyzdne tam policajti pomahali dezorientovanym vodicom, radili a nedavali pokuty. No aj dnes sa stane, ze tam pride niekto poprvykrat, najme mlady clovek s novym autom. Nanho by policajti mohli brat trochu ohlad, najme v noci, ked je zavaznost takeho priestupku mensia..

tak tak diky za pochopenie, proste cez centrum idem mozno raz za 2-3 tyzdne (normal obchvaty, a nechodim do auparku lebo mi je nesympaticky), a vecer ked nejdu semafory som tam siel fakt prvy raz.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Marca 2012, 08:52

ja sa minule isiel od palackeho, som chodil jak kokot z pruhu do pruhu, to nema logiku, tvoj pruh sa straca a z nejakej pici tam vznika novy, sipky sa prekryvaju s tymi co si ich pameta este moj dedko a tak dalej, snazim sa vyhnut celemu tomu bordelu ktory tam vznikol a jak minule tam nejaky dobrak nahlasil bombu? cele mesto odstavili? mohla vybuchnut a zobrat tu atrapu do podzemia.
bohuzial stopky si treba vsimat :(, nie vzdy su ucelne a logicky uz vobec nie, no tak stoji zakon ;(. tiez v ke som chodil jak baranok, tam aj ked o polnoci v uplnej tme ze nikde nikoho ked prejdes cez prechod na cervenu tak odniekadial vyskoci ufon.

tu kde momentalne byvam v ba, je taka uzasna krizovatka, podobna tej za jumbom pri zeleznicnej nemocnici, tiez je tam Lkova hlava, avsak z 2 smerov chybaju tabule, este som nevidel havarku, avsak ciary su tu natahane riadne od brzd.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 261 neregistrovaných