... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Brano13 napísal:Dnes som siel za priatelkou na narodeninovu oslavu, cestou ma 2x zastavili z toho raz som fukal (na useku 20km). ziadna pokuta akurat stresy.
Idem vecer domov, a este sa mi zdalo skoro tak som si siel spravit kolecko cez mesto o cca 23:00, pozeram mesto presrate zelenacmi. Si myslim fasa mozem ist domov lebo este schytam pokutu. A zrazu pozriem do spetaka a modry pasat.. hned som vedel ze su to policajti kedze som ich uz X krat hlasil do Radia KE. Zapol som tempomat na 50 a pokukoval som do spetaka ze co robia.. oni veselo nalepeny na mna. Podotykam ze boli totalne prazdne cesty. Tak som znizil rychlost na 40 nech ma obehnu a oni dalej zamnou..
Zrazu pozeram, zapli majak. Myslel som ze dalsia dychova skuska, a oni ze presiel som na STOPku..
Som ostal jak kamenna socha, som ani netusil kde..A nakoniec na tej novej krizovatke pri dargove jak sa krizuje cesta s Davida Feju, tam ked sa vypne semafor je stopka (prvy raz som o takom case z tamad siel).
Neuprosne za 150, ked som vravel ze mam pri sebe 50, tak povedaliz e to bude za vodicak. Tak som s nimi siel do bankomatu..
Cestou domov na useku mozno 8-10km najmenej 20 policajnych aut. 3 z 4 policajne, je toto mozne??
Predpokladam ze sa prave zbierame na tie masivne predvolebne kampane..tak jo do 10.3. auto na cesty neberiem a volit tiez nepojdem.
Chore dat 150Eura co je pomaly zivotne minimum.
jararak napísal:pepo sam si uz isiel kolo toho auparku a stoji to tam fakt akoze za kokot
ja som vcera ltt zastavil na cervenu, za reklamou v korune stromu schovany semafor (pri prezidentskom palaci smerom na ufo -ba)
Kraken napísal:Ja by som bol rád keby bolo viac policajtov na cestách a stále, každý deň, veď za čo ich platíme? Kdejaký magori jazdia po cestách, ktorí by už dávno nemali mať vodičák. Ale miesto toho vylezú raz do mesiaca, urobia veľkú akciu a chcú dať pokutu každému vodičovi na ktorého natrafia a silou mocou niečo hľadajú len aby už rozdali 30 pokút a mohli ísť do tepľúčkej kancelárie.
Brano13 napísal:Ale celkovo vcera medzi 22:00 a 1:00 to v centre vyzeralo jak keby len hladali ako naplnit dieru v statnom rozpocte..
Este mi vravi policajt ze mate na BMW a nemate pri sebe 150Eur? Keby ze sa neovladam tak mu jednu pri.. zaujimalo by ma kolko mal on v penazenke.