... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Presrate mesto policajtami

Pondelok, 5. Marca 2012, 00:44

Dnes som siel za priatelkou na narodeninovu oslavu, cestou ma 2x zastavili z toho raz som fukal (na useku 20km). ziadna pokuta akurat stresy.

Idem vecer domov, a este sa mi zdalo skoro tak som si siel spravit kolecko cez mesto o cca 23:00, pozeram mesto presrate zelenacmi. Si myslim fasa mozem ist domov lebo este schytam pokutu. A zrazu pozriem do spetaka a modry pasat.. hned som vedel ze su to policajti kedze som ich uz X krat hlasil do Radia KE. Zapol som tempomat na 50 a pokukoval som do spetaka ze co robia.. oni veselo nalepeny na mna. Podotykam ze boli totalne prazdne cesty. Tak som znizil rychlost na 40 nech ma obehnu a oni dalej zamnou..

Zrazu pozeram, zapli majak. Myslel som ze dalsia dychova skuska, a oni ze presiel som na STOPku..
Som ostal jak kamenna socha, som ani netusil kde..A nakoniec na tej novej krizovatke pri dargove jak sa krizuje cesta s Davida Feju, tam ked sa vypne semafor je stopka (prvy raz som o takom case z tamad siel).

Neuprosne za 150, ked som vravel ze mam pri sebe 50, tak povedaliz e to bude za vodicak. Tak som s nimi siel do bankomatu..
Cestou domov na useku mozno 8-10km najmenej 20 policajnych aut. 3 z 4 policajne, je toto mozne??

Predpokladam ze sa prave zbierame na tie masivne predvolebne kampane..tak jo do 10.3. auto na cesty neberiem a volit tiez nepojdem.

Chore dat 150Eura co je pomaly zivotne minimum.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Re: Presrate mesto policajtami

Pondelok, 5. Marca 2012, 01:29

:D to poznam ja som raz isiel cca okolo polnoci domov z baru,ze sa najem a hnet dobehnem naspet,od kruhoveho zamnov cajti vedel som ze ma zastavia ale netrapilo ma to mal som vsetko vporiadku.cajt nic nenasiel aj ked kontroloval 5minut kazde koleso,mal som na Sku keskiny 20" ET mali take ze to vychadzalo uz len na milimetre nech nevytrcaju z blatnikv.to by ma ani tak nesralo pustili ma,doma som sa najedol vbehol do auta a po ceste naspet do baru ma zastavila presne na tom istom mieste len na druhej strane cesty druha hliadka,tak zas odznova to iste.idem konecne dalej a 100m od baru vidim tercik :shock: nikdy tam nestali zastavili ma kontrola bla bla bla,a zachvylu dojde policajt ze tie kolesa mate na technicak,tak som sa ho spital ze ci neni udrbany ze v priebehu pol hodiny je 3ti policajt co ma zastavil pre dve hliadky je to vporiadku ze ci ma on nejaky specialny meter nato ze vidi ze to vporiadku nieje povedal som mu nech mi da okamzite cislo odznaku a osobne udaje,zrazu to bolo akurat este nie na technicak ale ze si to mam dat doporiadku tak som sa ho este spital ze co si mam davat doporiadku kedze to je akurat a vratil mi papiere a nervozny ma pustil dalej :D este nikdy predtym sa mi nestalo aby ma hliadky zastavili 3krat v priebehu pol hodinky!podlamna je to uz dost prehnane co sa tu unas deje.po Wiedni som jazdieval jak blazon cele noci hore dole a zastavili ma mozno raz dva krat za rok a to doslova

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 5. Marca 2012, 07:50

u nas tiez v LM po desiatej vecer jazdia len taxiky a policajti...inak nikoho nestretnes na ceste :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Simpson

Pondelok, 5. Marca 2012, 09:10

Brano13 napísal:
Dnes som siel za priatelkou na narodeninovu oslavu, cestou ma 2x zastavili z toho raz som fukal (na useku 20km). ziadna pokuta akurat stresy.

Idem vecer domov, a este sa mi zdalo skoro tak som si siel spravit kolecko cez mesto o cca 23:00, pozeram mesto presrate zelenacmi. Si myslim fasa mozem ist domov lebo este schytam pokutu. A zrazu pozriem do spetaka a modry pasat.. hned som vedel ze su to policajti kedze som ich uz X krat hlasil do Radia KE. Zapol som tempomat na 50 a pokukoval som do spetaka ze co robia.. oni veselo nalepeny na mna. Podotykam ze boli totalne prazdne cesty. Tak som znizil rychlost na 40 nech ma obehnu a oni dalej zamnou..

Zrazu pozeram, zapli majak. Myslel som ze dalsia dychova skuska, a oni ze presiel som na STOPku..
Som ostal jak kamenna socha, som ani netusil kde..A nakoniec na tej novej krizovatke pri dargove jak sa krizuje cesta s Davida Feju, tam ked sa vypne semafor je stopka (prvy raz som o takom case z tamad siel).

Neuprosne za 150, ked som vravel ze mam pri sebe 50, tak povedaliz e to bude za vodicak. Tak som s nimi siel do bankomatu..
Cestou domov na useku mozno 8-10km najmenej 20 policajnych aut. 3 z 4 policajne, je toto mozne??

Predpokladam ze sa prave zbierame na tie masivne predvolebne kampane..tak jo do 10.3. auto na cesty neberiem a volit tiez nepojdem.

Chore dat 150Eura co je pomaly zivotne minimum.

ja som celý deň prejazdil po košickom kraji a v noci som si tiež dával kolečká po meste ale nezbadal som ANI JEDNO policajné auto :D
takže si musel natrafiť na nejaký zraz priaznivcov policajného zboru :D

Dog88: ja chodím do roboty o pol štvrtej ráno, prejdem cez celé KE a potom diaľnicou do Budimíra a za pol roka som na ceste nevidel jedného policajta:D

pepo286

Pondelok, 5. Marca 2012, 10:27

... sa citis ukrivdeny .. ze si dostal pokutu za nezastavenie na STOP-ke .. najma ked si mal policajtov za ritou ? :) :) :) :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

AlienZV
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Marca 2012, 10:51

Zvolen to isté, v noci len TAXI a polícia :-"

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 5. Marca 2012, 11:05

pepo sam si uz isiel kolo toho auparku a stoji to tam fakt akoze za kokot

ja som vcera ltt zastavil na cervenu, za reklamou v korune stromu schovany semafor (pri prezidentskom palaci smerom na ufo -ba)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

pepo286

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:22

jararak napísal:
pepo sam si uz isiel kolo toho auparku a stoji to tam fakt akoze za kokot

ja som vcera ltt zastavil na cervenu, za reklamou v korune stromu schovany semafor (pri prezidentskom palaci smerom na ufo -ba)

ja nevravim ze je to tam riesene najlepsie .. (aj ked mne to vyhovuje .. lebo na Juznej T. byvam .. a do roboty chodim na terasu .. takze len zbehnem po JT .. odbocim na fejovu .. cez ten parcik na sturovu .. a akurat chytam vsetky zelene az po galerku :) ) ...
ja vravim ze ked uz vidim ze sa za mnou vlecu fizli .. tak davam kurva pozor na znacky ak to tam nepoznam .. a nie to este s fizlami za ritou prejst cez STOP-ku ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:36

Ja by som bol rád keby bolo viac policajtov na cestách a stále, každý deň, veď za čo ich platíme? Kdejaký magori jazdia po cestách, ktorí by už dávno nemali mať vodičák. Ale miesto toho vylezú raz do mesiaca, urobia veľkú akciu a chcú dať pokutu každému vodičovi na ktorého natrafia a silou mocou niečo hľadajú len aby už rozdali 30 pokút a mohli ísť do tepľúčkej kancelárie.

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:54

Kraken napísal:
Ja by som bol rád keby bolo viac policajtov na cestách a stále, každý deň, veď za čo ich platíme? Kdejaký magori jazdia po cestách, ktorí by už dávno nemali mať vodičák. Ale miesto toho vylezú raz do mesiaca, urobia veľkú akciu a chcú dať pokutu každému vodičovi na ktorého natrafia a silou mocou niečo hľadajú len aby už rozdali 30 pokút a mohli ísť do tepľúčkej kancelárie.

presne tak,mozno keby boli vonku castejsie tak by vedeli ze toho nebudeme buzerovat ten ma vsetko vporiadku atd.namiesto toho buzeruju kazdeho,aj ked mam vsetko vporiadku sa snazia bit mudri a nieco hladat...

jararak

Pondelok, 5. Marca 2012, 12:54

podla mna mali nanovo vyasfaltovat namestie, popripade ho vydlazdit a nasledne napojit kolo auparku pekne doprava pripojit pred dargovom na staru cestu, urobili tam red light district, ved tam je tusim 8 semaforov na useku 1km
ked som priletel z dialnice, presiel cez palackeho, zrazu to bolo orgazmicke dostat sa na moyzesku
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

BMWslav
Autor témy
Auto: F22 M235i

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:00

Takto berem ze som mal dostat pokutu, len sa mi zda chore ze 150eura. Pokuta ma byt primerana, poucna a hlavne nie devastacna-fatalna. Nase pokuty nesplnaju nic z toho, primeranost vonkoncom nie - skuste porovnat pokuty a platy na zapade a u nas. Ked si predstavim ze priatelka robi absolventsku prax a ma mesacne tusim 180Eura kde je ta primeranost..

A tiez ked sa ti vlecie policajne auto za zadkom, este pribrzdim aby ma obehol a oni provokativne dalej, tak samozrejme to rozptyluje, respektive viac som cumel na rychlost, rychlo nastavil tempomat a siel som po pameti..

A este prvy krat som siel o takom case (ked je vypnuty ten semafor) cez centrum cez tu novu krizovatku, som mal zafixovane ze som na hlavnej..

Ale celkovo vcera medzi 22:00 a 1:00 to v centre vyzeralo jak keby len hladali ako naplnit dieru v statnom rozpocte..

Este mi vravi policajt ze mate na BMW a nemate pri sebe 150Eur? Keby ze sa neovladam tak mu jednu pri.. zaujimalo by ma kolko mal on v penazenke.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:05

Brano13 napísal:
Ale celkovo vcera medzi 22:00 a 1:00 to v centre vyzeralo jak keby len hladali ako naplnit dieru v statnom rozpocte..
Este mi vravi policajt ze mate na BMW a nemate pri sebe 150Eur? Keby ze sa neovladam tak mu jednu pri.. zaujimalo by ma kolko mal on v penazenke.

Nie diery v statnom rozpocte :D Nahanaju si body, kedze su platení aj podla bodoveho systemu...

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:36

Este mi vravi policajt ze mate na BMW a nemate pri sebe 150Eur? Keby ze sa neovladam tak mu jednu pri.. zaujimalo by ma kolko mal on v penazenke.[/quote]

pre takychto "karieristou"v zelenom mam vzdy nachystany mestek s mini drobnymi...
12218

jararak

Pondelok, 5. Marca 2012, 14:37

vidis, ono je problem zase v tom, ze ides po pameti, si predstav zeby si tam siel normalne cez den a by si nedal prednost autobusu, bola to tvoja chyba z ktorej si si zobral ponaucenie, len bolo drahsie, za stopku ti mohli dat rozhodne viac. ohladom ceny bmw si mu mohol povedat, ze bohuzial nemas na novu fabiu a vyslo to lacnejsie
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných