... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: Možnosti úpravy motora 530d

Utorok, 28. Februára 2012, 14:23

seria bola 239k/500nM, po prerabke turba a cipe cca 290k, merane to nebolo, lebo brzdili ma vo vykone uz original vyfuky. Tie som daval komplet odpredu z S6 5,2b 10-valca a potom sa to doladilo a odbrzdilo na konecnych 315k/620Nm, no tam ma zase uz zabrzdila teplota vzduchu, za turbom je vyse 90st pri plnom vykone. Takze budem teraz davat robit 2 intercoolery na zakazku a povodne pojdu von. Braňo v Turanoch by som povedal je jeden z par najlepsich, co na SK najdes. Ma brzdu MAHA na 4x4, co zvacsa maju ladici len na jednu napravu. Robi to na profesionalnej urovni, upravuje motory aj na ovela brutalnejsie kone, vsetko je to len kolko chce dotycny investovat. takisto sa drzi ako jeden z mala zasady, ze vykon motora zvysuje podla jeho stavu. Tu na fore nie je, je napr.na dieselpower.cz

napst3r
Kraj: Bratislavský

Utorok, 28. Februára 2012, 14:42

pekne si si postavil raketu :) napises (pripadne spravu) kolko stal ten vyfuk a intercoolery?
inak toho Braňa na tej stranke neviem najst, tam su len nejake ceske kontakty alebo som slepy :roll: ..

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Utorok, 28. Februára 2012, 15:08

Ma nick BH MOTOR

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní