... všetko o BMW ...
dracik.bmw napísal:Skoda ze si nieco taketo nezadovazilhttp://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... bs=ListEne
dracik.bmw napísal:Skoda ze si nieco taketo nezadovazilhttp://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... bs=ListEne
blesk napísal:Už som to spominal- nechápem preco BMW vypustili LTW verziu ktora nemala klimu ale má polokozene tazke elektricky ovládané sedacky. To mi pride rovnako uhodne ako do auta co má vyhadzane zadné sedacky davat subwoofer a zosilovac (videl som už).
Duplo napísal:Asi sklamem vsetkych fanusikov E36ky a M3ky obzvlast, no dizajnovo sa mi to auto absolutne nepaci. Celkovo mam k nemu miernu averziu a globalne ma E36 M3 neuputala nicim, ani jazdnymi vlastnostami.
Pre mna zatial jednoznacne najhorsie M po vsetkych strankach.
germancars napísal:
dizajn je prudko subjektivny, za mna je e36 m3 jedno z najkrajsich bmw ake kedy boli vyrobene.. napriklad z3m je cisty metrosexualny humus ked sme pri tom![]()
a najhorsie M? no ked zoberies do uvahy ze sa dnes da zohnat auto ktore ma 300 koni za 5000eur (neratam vydojene A8cky a 7cky za 2000E) tak je to najlepsie auto v pomere cena vykon na trhu ..a vykonovo nan vacsina aut beznej produkcie stale nema
germancars napísal:ak je pre teba M3 (akakolvek) tuctovy voz tak asi hrame inu ligu a tym padom je tato debata o inom![]()
E36 M3 klasika este dlho ani nebude, ale co sa tyka jazdenia sluzbu spravi taku isto ako z3m.. a to ze je to dnes take dostupne auto z neho robi dobre nacinie, lebo ked ho omotas o stlp tak ta to nebude tak boliet ako ked omotas o stlp E46 m3..
pekne je prave kvoli tvarom(nie kvoli cene) - nizke coupe s agresivnymi liniami a vzhladom.. nemas co ine na vyber ked si zoberies pomer cena vykon.. bud si kupis E36 M3 za par supov a budes si uzivat jazdu, alebo zaplatis za Z3 2-3krat viac a dostanes to iste len v inom baleni..
germancars napísal:
dizajn je prudko subjektivny, za mna je e36 m3 jedno z najkrajsich bmw ake kedy boli vyrobene.. napriklad z3m je cisty metrosexualny humus ked sme pri tom![]()
a najhorsie M? no ked zoberies do uvahy ze sa dnes da zohnat auto ktore ma 300 koni za 5000eur (neratam vydojene A8cky a 7cky za 2000E) tak je to najlepsie auto v pomere cena vykon na trhu ..a vykonovo nan vacsina aut beznej produkcie stale nema
Duplo napísal:
Asi sklamem vsetkych fanusikov E36ky a M3ky obzvlast, no dizajnovo sa mi to auto absolutne nepaci. Celkovo mam k nemu miernu averziu a globalne ma E36 M3 neuputala nicim, ani jazdnymi vlastnostami.
Pre mna zatial jednoznacne najhorsie M po vsetkych strankach.