... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:ale úplne jednoznačnú odpoveď na otázku v tejto téme mi tuším nik nepovedal..že nechaj alebo meň
johnyfly1 napísal:porovnavate bmw group a skoda group![]()
kup si 330d a mas vyhrate
seeden napísal:Jazdil som na a6 3.0tdi quattro a mal som max 7 litrov spotrebu na dialnici a vobec nesiel som 90km/h + tempomat .... zato mam kamarata co ma bmw 320xd automat a ten automat je tak super nastaveny ze radi pri 3000-3500 otackach a tam by ste mali vidiet tu spotrebusamozrejme sa toho uz zbavil audi a bmw su dobre znacky a drahsi servis ma jednoznacne bmw... pokazit sa moze na kazdom aute nieco
johnyfly1 napísal:porovnavate bmw group a skoda group![]()
kup si 330d a mas vyhrate
xdrive_11 napísal:germancars: ze bmw je kolobezka? tak ty sa asi velmi vyznas! najradsej mam takych ako ty, kupi si to par jazdenych aut a uz mudruje!
Normalny clovek s priemernym IQ co nieco v zivote zazil a ma aspom ako tak cit pre veci, povie ze audi aj bmw maju svoje kvality ako nemecke auta a kazde je v niecom lepsie a horsie, ale bohuzial, zo 100 ludi nemoze byt 100 normalnych, musia byt aj jednotlivci. Takze koniec koncov ja ti to beriem, ale chcem ta poprosit, ludsky, po dobrom, podobne revolucne hodnotenia znacky BMW si nechaj pre kamaratov a usetri nas toho na tomto fore. dakujem