takze problem je uz ciastocne vyrieseny
ako 1 som si myslel ze je to vaha vzduchu tak sme ju odpojili a naprogramovali riadiacku tak aby nebrala do uvahy hodnoty z vahy vzduchu proste aby ju nehladalo a nepisalo chybu na diagnostike.
ako 2 sme pretesnili a nastavili cerpadlo tym sme odstranil ten hnusny stekotavy zvuk na studenom motore teraz je krasny zvuk

uplna spokojnost
ako 3 aj ked uz nebolo treba predsa len sme otestovali vstrekovace a boli 3 KO tak sme kupili nove a bol pokoj
lenze auto som isiel pred tyzdnom otestovat a neslo vobec do otacok znova ten isty proble zacalo trhat atd.

ale nakoniec auto uplne stratilo vykon a nereagovalo vobec na plynovy pedal neslo nastartovat tak sme to hodili na diagnostiku a pisalo ze je nulova startovacia davka. tak sme odpojili privod paliva do filtra a zapli podavacie cerpadlo na prazdno ci tlaci naftu a zistili sme ze je KO vo stvrtok som kupil nove ale este neni namontovane ale hadam ked uz bude namontovane tak to pojde ako ma

skusim to potom aj z vahou aj bez ako to pojde ale dufam ze sa uz budem moct konecne vozit!!!!