Štvrtok, 8. Marca 2012, 20:16
zajtra mam v plane odskusat auto bez vyfuku potom skontrolovat vsetky zhavice lebo studene ide ako keby vynechaval jeden valec potom skontrolujem ukostrenie RJ a na koniec vyskusam schladit teplu hlavu cerpadla ked bude motor teply ako bude potom startovat vecer napisem vysledky co sa mi podarilo poriesit. ak nepomoze pojdem za uzivatelom luky2208 on sa mi ponukol ze mi nastavi a zdiagnostikuje cely motor. ESTE MAM ALE JEDEN POZNATOK ked som isiel zo ZV do BB tak som mal zaradenu patku a a pri 70tke som mal okolo 1600otacok a spotreba podla budiku bola 5litrov ALE ked som pridal plyn na podlahu tak spotreba neviliezla na viac ako 10 litrov a auto sa velmi lenivo rozbiehalo kym sa dostalo na 90 a pritom som sa nedostal ani k tym 2600otackam kedy to nema tah vobec sa mu nechcelo nemala by spotreba vyletiet aspon na 20 az 30 litrov ked stlacim predal na podlahu? a tak to robilo aj ked som mal zaradenu 4 a pridal proste nesla spotreba na viac ako 10-11 litrov co ma len utvrdzuje v tom ze nema dostatok paliva ale co to moze robit? zle nastavene cerpadlo? zle vstreky?
E36 328i montrealblau -aktual
E36 325tds cosmosschwartz -ex