... všetko o BMW ...
IGNUS napísal:Zdravim ludkovia riesim jednu celkom zakernu dilemu a chcel by som vediet vase nazory... Planujem si zaobstarat e46 ale neviem sa rozhdonut ci by bolo lepsie 330cd alebo 330ci + lpg, teraz mam e34 525tds s nim jazdim tak 8-10 litrov, rocne tak 30 000 km 50% dialnica a tak... moje doterajsie skusenosti s plynom ma dost odradzaju, pomala odozva pri akceleracii + miestami som mal pocit, ze sa nedostalo dost lpg do motora, strata vykonu- a to pri predbiehani na slovenskych cestach moze skoncit aj zle, zadochnutie pri velkom znizeni otacok... to lpg malo tak 8 rokov, stava sa to aj s novsimi systemami??
Majo napísal:smiem sa spytat, ze s cim si mal skusenosti s lpg? skoda 120? lebo ak to bolo cokolvek len trosku normalnejsie, tak to bola ciste dojebana montaz toho plynu...
Patricius napísal:naozaj len približne: od 1300-1700€, záleží od toho či je typ motora schválený, a aj kde montuješ, či je nejaká zľava...
chefino napísal:Jj, MPgas Hlohovec, 530i (skoro rovnaký motor, 6 valcov) ma vyšlo 1295 eur + 40 eur certifikát
chefino napísal:Jj, MPgas Hlohovec, 530i (skoro rovnaký motor, 6 valcov) ma vyšlo 1295 eur + 40 eur certifikát
chefino napísal:Musím, čakám na jedno potvrdenie od nich ešte a potom ešte nejakých 50-60 eur tuším na kolky a zápis do TP.