... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: par otazok od noveho BMWckara

Nedeľa, 22. Januára 2012, 10:19

bageta napísal:
Spravil som si pribeh. pribehy-nasich-aut/golden-first-love-t57320.html
btw kuknite sa na tie fotky a povecte mi pls ci tam je Mpacket

uz som ti pisal ze tvoje auto ziadny m paket nema
ak by si chcel obrazky M paketoveho auta pozri sem http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=16&t=2289 tak isto sa mozes popozerat aj na vybavu... to zelene coupe ju ma naslahanu ;)

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 23. Januára 2012, 09:28

neviem ako vam ale mne sa este nestalo zeby mi niekto kontroloval folie, certifikat mam len na jedno auto, dalsie maju folie tiez ale certifikaty nemam ani to neriesim....a ked sa toho bojis tak daj folie prec a nedavaj tam ziadne nove....nechaj ciste skla
Speed means freedom of the soul.

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Pondelok, 23. Januára 2012, 09:52

mne kontrolovali, ale ukecal som ich. Kazdopadne sa mi mari, ze staci, ak mas na foliach cisla a karticky so sebou mat nemusis, kedze to nie su doklady potrebne na vedenie vozidla....na STK je to uz horsie.

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Pondelok, 23. Januára 2012, 10:06

no je pravda ked som siel na stk mam na aute len tie UV folie trosku su tmavsie ale nie moc ako bezne sklo a ani nezacal kontrolovat auto kym som nevyhrabal tu karticku od folii

danko2002
Auto: BMW 530D

Pondelok, 23. Januára 2012, 16:57

Kto v dnesnej dobe chodi original na STK a ETK,toho uprimne lutujem,lebo si tam z Vas robia len obycajnych sasov...
Kludne sa do mna puste,ale je to tak pokial STK a ETK nie je vybavena dopredu tak Vam neprejde pomaly ani 2011 auto,myslim si,ze o tomto viem viac ako ostatni :-#
Inak pekne auto mne sa paci najma vyrazna farba :)

kosti123
Auto: e46 323Ci

Pondelok, 23. Januára 2012, 17:10

Ak je auto v poriadku, prejde. Ak mate u vas take STKcky, tak uprimnu sustrast :)

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 23. Januára 2012, 19:38

danko2002 napísal:
Kto v dnesnej dobe chodi original na STK a ETK,toho uprimne lutujem,lebo si tam z Vas robia len obycajnych sasov...

Moje auto (12 rocne BMW) preslo uplne bezproblemov a to takym sposobom ze auto som nechal na bezny servis v doveryhodnom servise ktoreho sucastou je aj STK.

Skor lutujem tvoje BMW ze ho udrziavas v takom zalostnom stave.

retepp1
Auto: E46 330D

Utorok, 24. Januára 2012, 15:26

auto111 napísal:

Moje auto (12 rocne BMW) preslo uplne bezproblemov a to takym sposobom ze auto som nechal na bezny servis v doveryhodnom servise ktoreho sucastou je aj STK.

Skor lutujem tvoje BMW ze ho udrziavas v takom zalostnom stave.

Ja mam pomali 20rocnu E36 a cez STK aj EK presla bez kriveho slova, jedine ma upozornil ze PZ koleso brzdi troska silneisie ako LZ, ale bolo to v norme. Tak isto presla aj 10rocna E46 ci moj starucky 27 rocni Golf2.
To je pravda ze do kolonky "lahke zavady" vzdy zapisali aspon 5 ci 6 blbosti, ale to ma neak netrapi....
Naposledy upravil/-a retepp1 v Utorok, 24. Januára 2012, 15:27, upravené celkom 1 krát.
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

danko2002

Utorok, 24. Januára 2012, 15:27

Skor lutujem tvoje BMW ze ho udrziavas v takom zalostnom stave.[/quote]

V zalostnom stave moze byt tvoja hlava,ked ta stretnem! Nehovor picoviny,ked si vobec nevystihol pointu...vynikajuco si napisal,ze ano prejde ale pokial ho das do servisu ktory uzko suvisi so spolocnostou ktora robi aj STK-cize na tebe zarobia!
Pokial Vam auto naozaj prejde na prvykrat na STK tak klobuk dole ale v BA kraji o tom SILNO POCHYBUJEM nech mate auto aj 110%...
Kto nepozna nech sa do tejto temy ani nejebe,ked neviete ako so robia STK-cky v Blave a okoli.

retepp1
Auto: E46 330D

Utorok, 24. Januára 2012, 15:41

danko2002 napísal:
V zalostnom stave moze byt tvoja hlava,ked ta stretnem! Nehovor picoviny,ked si vobec nevystihol pointu...vynikajuco si napisal,ze ano prejde ale pokial ho das do servisu ktory uzko suvisi so spolocnostou ktora robi aj STK-cize na tebe zarobia!
Pokial Vam auto naozaj prejde na prvykrat na STK tak klobuk dole ale v BA kraji o tom SILNO POCHYBUJEM nech mate auto aj 110%...
Kto nepozna nech sa do tejto temy ani nejebe,ked neviete ako so robia STK-cky v Blave a okoli.

No čo si ty za malého agresívneho zajačika :lol: :lol: :lol:
Svoje agresívne výroky a rozhodovanie o tom kto čo píše a kde si nechaj na doma, tu nato určite neni nikto zvedavý..
Ale k téme, tu u nás sú na STK tiež dosť tvrdý učite apoň 50% áut na prvý raz vypadne, ale keď udržiavaš auto stále v dobrom stave a nie len na poslednú chvíľu sa snažíš zaplátať chyby, tak určite prejdeš, nechcem veriť že nie...
Mne sa už tiež stalo že s Golfom som na prvý krát vypadol, kôli brzdám, ale bol som rád že si to všimli doma som to opravil, išiel znova a všetko bolo OK...
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 24. Januára 2012, 16:23

danko2002 napísal:
V zalostnom stave moze byt tvoja hlava,ked ta stretnem! Nehovor picoviny,ked si vobec nevystihol pointu...vynikajuco si napisal,ze ano prejde ale pokial ho das do servisu ktory uzko suvisi so spolocnostou ktora robi aj STK-cize na tebe zarobia!...

aspon trochu porozmyslaj kym take nieco napises. TK + EK som robil kde je vacsia konkurencia STK - to si zrejme uvedomili aj v STK a nerobili umele problemy (alebo je to samozrejme seriozna STK).

dalej ani netusis v akom stave som udrziaval auto - keby si videl/previezol sa povies, ze je to nove auto (a to nemyslim "TOP stav" ktory je uvadzany v kazdom inzerate na autobazar.eu).

tie peniaze co na mne zarobili v STK bola uplne symbolicka suma oproti tomu co som investoval do auta.

danko2002

Utorok, 24. Januára 2012, 16:56

Svoje agresívne výroky a rozhodovanie o tom kto čo píše a kde si nechaj na doma, tu nato určite neni nikto zvedavý..

Ten maly agresivny zajacik ma 110 kilo a myslim si,ze by mu nerobilo problem dat dole nejakeho vychodniara!
Neprovokuj prilis do mna a hlavne nie cez internet,ak mas taky zaujem dam ti moju SPZ a nemam problem sa stretnut som zvedavy,aky zajacik budes ty(pochybujem,ze si aspon polovicka zo mna)....
Co sa tyka STK a ETK mam na to svoj nazor ktory mam potvrdeny chlapom co tam robil,cize Vase mudre reci su mi uplne k smiechu aj,ked nejake su pravdive ale asi len 10% ale je pravda ze pokial sa naozaj staras o svoje auto a oni maju dobry den tak ta nechaju prejst ale s problemami najma v okoli MA(ked o uz chcete tak presne).
PS-k tejto teme sa uz nevyjadrujem a ty ak sa chces stretnut s ˇmalym agresivnym zajacikomˇ napis mi SS nemam s tym problem!

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Utorok, 24. Januára 2012, 17:16

danko2002 napísal:

Ten maly agresivny zajacik ma 110 kilo a myslim si,ze by mu nerobilo problem dat dole nejakeho vychodniara!
Neprovokuj prilis do mna a hlavne nie cez internet,ak mas taky zaujem dam ti moju SPZ a nemam problem sa stretnut som zvedavy,aky zajacik budes ty(pochybujem,ze si aspon polovicka zo mna)....
Co sa tyka STK a ETK mam na to svoj nazor ktory mam potvrdeny chlapom co tam robil,cize Vase mudre reci su mi uplne k smiechu aj,ked nejake su pravdive ale asi len 10% ale je pravda ze pokial sa naozaj staras o svoje auto a oni maju dobry den tak ta nechaju prejst ale s problemami najma v okoli MA(ked o uz chcete tak presne).
PS-k tejto teme sa uz nevyjadrujem a ty ak sa chces stretnut s ˇmalym agresivnym zajacikomˇ napis mi SS nemam s tym problem!

nieje to uz na lekara?? skus ked tak boje v klietke mozno sa vyventilujes inde nie tu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 262 neregistrovaných