... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bageta napísal:Spravil som si pribeh. pribehy-nasich-aut/golden-first-love-t57320.html
btw kuknite sa na tie fotky a povecte mi pls ci tam je Mpacket
danko2002 napísal:Kto v dnesnej dobe chodi original na STK a ETK,toho uprimne lutujem,lebo si tam z Vas robia len obycajnych sasov...
auto111 napísal:
Moje auto (12 rocne BMW) preslo uplne bezproblemov a to takym sposobom ze auto som nechal na bezny servis v doveryhodnom servise ktoreho sucastou je aj STK.
Skor lutujem tvoje BMW ze ho udrziavas v takom zalostnom stave.
danko2002 napísal:V zalostnom stave moze byt tvoja hlava,ked ta stretnem! Nehovor picoviny,ked si vobec nevystihol pointu...vynikajuco si napisal,ze ano prejde ale pokial ho das do servisu ktory uzko suvisi so spolocnostou ktora robi aj STK-cize na tebe zarobia!
Pokial Vam auto naozaj prejde na prvykrat na STK tak klobuk dole ale v BA kraji o tom SILNO POCHYBUJEM nech mate auto aj 110%...
Kto nepozna nech sa do tejto temy ani nejebe,ked neviete ako so robia STK-cky v Blave a okoli.
danko2002 napísal:V zalostnom stave moze byt tvoja hlava,ked ta stretnem! Nehovor picoviny,ked si vobec nevystihol pointu...vynikajuco si napisal,ze ano prejde ale pokial ho das do servisu ktory uzko suvisi so spolocnostou ktora robi aj STK-cize na tebe zarobia!...
danko2002 napísal:No čo si ty za malého agresívneho zajačika![]()
![]()
![]()
Svoje agresívne výroky a rozhodovanie o tom kto čo píše a kde si nechaj na doma, tu nato určite neni nikto zvedavý..
Ten maly agresivny zajacik ma 110 kilo a myslim si,ze by mu nerobilo problem dat dole nejakeho vychodniara!
Neprovokuj prilis do mna a hlavne nie cez internet,ak mas taky zaujem dam ti moju SPZ a nemam problem sa stretnut som zvedavy,aky zajacik budes ty(pochybujem,ze si aspon polovicka zo mna)....
Co sa tyka STK a ETK mam na to svoj nazor ktory mam potvrdeny chlapom co tam robil,cize Vase mudre reci su mi uplne k smiechu aj,ked nejake su pravdive ale asi len 10% ale je pravda ze pokial sa naozaj staras o svoje auto a oni maju dobry den tak ta nechaju prejst ale s problemami najma v okoli MA(ked o uz chcete tak presne).
PS-k tejto teme sa uz nevyjadrujem a ty ak sa chces stretnut s ˇmalym agresivnym zajacikomˇ napis mi SS nemam s tym problem!