... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

bageta
Autor témy
Auto: 325ci [E46] 2001
Kraj: Trenčiansky

par otazok od noveho BMWckara

Sobota, 21. Januára 2012, 08:30

Zdravim ludia. tento tyzden som si kupil to zlate bawo co bolo aj v predaj sekcii, 2001 325ci mPacket 193hp, ale mam par otazok.

mam vzadu modre folie a predajca nemal ziadnu karticku. rozmyslam o vimene tich folii ale bolo mi povedane ze je riziko poskodenia vyhrievajucej lišty. a ake folie mam pouzit ked uz sa rozhodnem to menit? cez tie modre je videt hovno v tme. a cez den ked sa to orosi taktiez. rozmyslam o zlatich foliach ale som motorista z autoskoly :) o autach viem hovno tak sa snazim pozbierat co najviac info. Budu tie zlate robit rovnaky problem? alebo existuju neake folie ktore su vazne super na viditelnost znutra?

a este som sa chcel opitat ake su legalne vylepsenia na auto?
viem ze angeleyes je zasah do svetlometu no asi to risknem co dalej je take legalne alebo nedokazatelne? a ako to je z podsvietenim? casto v dubnici vidim podsvietene auta. da sa to vybavit?
Obrázok

Baworo
Auto: e46 320d
Kraj: Košický

Re: par otazok od noveho BMWckara

Sobota, 21. Januára 2012, 09:05

ak myslis podsvietenie pod auto ako mali v nfs tak nato by som zabudol cim skor je to tuzing a vyzera to uplne na p..u...radsej si pomen vsade biele ziarovky interier/exterier za tie hnusne zlte...

angeleyes su v pohode...objednaj si ich aj tu z klubu ich predava dost ludi...montaz jednodnucha...prv som sa toho bal aj ja ale ked som sa do toho pustil pohodicka...

folie ja na svojom mam najtmavsie a cuvam cez spätne zrkadla...bud ich das dole - co mozes ale nemusis poskodit vyhrev (osobne som nepocul zeby sa niekomu poskodil ohrev...ale nepocul som ani ze daval dole foliu zo zadneho :D )...nechaj ich tam a zvyknes si... ;)

vylepsovat sa da kadeco.....ale pametaj v jednoduchosti je krasa...neprečačkavaj ho :D
Ak som sa zmylil tak prosim opravte ma :D

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 09:12

Baworo napísal:
ak myslis podsvietenie pod auto ako mali v nfs tak nato by som zabudol cim skor je to tuzing a vyzera to uplne na p..u...radsej si pomen vsade biele ziarovky interier/exterier za tie hnusne zlte...

angeleyes su v pohode...objednaj si ich aj tu z klubu ich predava dost ludi...montaz jednodnucha...prv som sa toho bal aj ja ale ked som sa do toho pustil pohodicka...

folie ja na svojom mam najtmavsie a cuvam cez spätne zrkadla...bud ich das dole - co mozes ale nemusis poskodit vyhrev (osobne som nepocul zeby sa niekomu poskodil ohrev...ale nepocul som ani ze daval dole foliu zo zadneho :D )...nechaj ich tam a zvyknes si... ;)

vylepsovat sa da kadeco.....ale pametaj v jednoduchosti je krasa...neprečačkavaj ho :D
Ak som sa zmylil tak prosim opravte ma :D

hej hej to je pravda ze v jednoduchosti je krasa. ajtak toho moc neplanujem. tie folie musim vymenit. nemam knim papiere a je zato 33e a viac ked mi nato pridu. hej hej tie angeleyes budem urco kupovat len teraz musime fixnut rucnu a pod. ono je vycackane uz celkom dost

edit// da sa zohnat naslovensku alebo vcechach dynavin do e46?
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Januára 2012, 09:24

chalan dobre si spravil ze ten obrazok auta dal prec bo by sa polka klubu dogrcala z cinskych zadnych svetiel, E36kovych replik spatakov a otrasnych kolies... To auto ma pekny nabeh na tuzing ;)

a ten popis mpaket znamena co? Lebo to auto paket nema... Ak je to tvoje prve auto a nevyznas sa aspon ta polutujem

dynavin na slovensku nikto nepredava ale podobne radia ano napr bmwstyle.sk

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 09:47

ice.blade napísal:
chalan dobre si spravil ze ten obrazok auta dal prec bo by sa polka klubu dogrcala z cinskych zadnych svetiel, E36kovych replik spatakov a otrasnych kolies... To auto ma pekny nabeh na tuzing ;)

a ten popis mpaket znamena co? Lebo to auto paket nema... Ak je to tvoje prve auto a nevyznas sa aspon ta polutujem

dynavin na slovensku nikto nepredava ale podobne radia ano napr bmwstyle.sk

ja som to tam nemontoval. tie zrkalda pojdu dole lebo je to sracka krpata ,nevidim dozadu a su zodrate spredu jak keby jazdil po pusti. kolesa sa mi tiez nepacia ale to az casom. este si zabudol ze auto je farbene a listy su dojebane. ale za 5.4k z plnou vybavou sa to oplatilo. motoricky je vinikajuce. vodicak este len robim. takze este toho vela rozbijem na tom auticku :). ak niekto viete osposobe objednania dinavynu z rear cam dajte mi vediet
Obrázok

ice.blade

Sobota, 21. Januára 2012, 09:54

plnou vybavou? Daj fotky tej tvojej plnej vybavy alebo sa pozri v mojom podpise na fotky a ani to neni plna vybava :) chalan z teba musel mat predajca radost

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 09:57

nemam lepsiu foto

naco to sem trepem pojednom toto je ono

predaj-auta-bmw/predam-bmw-e46-325ci-zlata-metaliza-uz-predane-t57056.html
Prílohy
DSCN6859.JPG
DSCN6859.JPG (131.21 KiB) 1691 zobrazení
Obrázok

ice.blade

Sobota, 21. Januára 2012, 10:04

auto ma vsetko co by clovek potreboval ;) ak ho porobis viac do "originalna" zozenies zadne ledkove svetla, aspon repliky E46 M3 spatakov a zozenies na to auto M paket 2 bude to pekna kara

co sa tyka toho dynavinu, da sa zohnat na D99 platforme http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php alebo androide 2.2 http://www.dynavin.com/android.php ale ani jeden sa u nas nepredava... ak chces kup z ebay... rear kameru zapojis velicerychlo kedze radio je na to predpripravene

zaloz si temu v pribehoch aut ;)

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 10:11

ice.blade napísal:
auto ma vsetko co by clovek potreboval ;) ak ho porobis viac do "originalna" zozenies zadne ledkove svetla, aspon repliky E46 M3 spatakov a zozenies na to auto M paket 2 bude to pekna kara

co sa tyka toho dynavinu, da sa zohnat na D99 platforme http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php alebo androide 2.2 http://www.dynavin.com/android.php ale ani jeden sa u nas nepredava... ak chces kup z ebay... rear kameru zapojis velicerychlo kedze radio je na to predpripravene

zaloz si temu v pribehoch aut ;)

dakujem za pomoc. rovno pisem crumarovy o tie zrkadla

Baworo napísal:
...radsej si pomen vsade biele ziarovky interier/exterier za tie hnusne zlte...

tie uz spravil predchadzajuci majitel za modre
Obrázok

BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Sobota, 21. Januára 2012, 17:59

neviem ci je to pravda, ale cital som niekde/pocul som ze uz nie je potrebne mat certifikat o foliach. Akurat musia splnat priehliadnost podla zakona.

Neviem ci tato info je pre teba relevantna, skus pogooglit ;-)

Inak sprav si pribeh :)

a tiez by ma zaujimalo aku farbu mas zapisanu v TP :D
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 18:23

Brano13 napísal:
neviem ci je to pravda, ale cital som niekde/pocul som ze uz nie je potrebne mat certifikat o foliach. Akurat musia splnat priehliadnost podla zakona.

Neviem ci tato info je pre teba relevantna, skus pogooglit ;-)

Inak sprav si pribeh :)

a tiez by ma zaujimalo aku farbu mas zapisanu v TP :D

Dik za info idem sa nato rovno pozret,

v TP mam "žlta - zlatá"
Obrázok

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 21. Januára 2012, 18:27

Ked som daval (minuly rok cize podla najnovsieho zakona) robit folie pytal som sa na certifikaty.

Je to tak ze na UPLNE KAZDOM skle s foliou musi byt cislo certifikatu a rovnako musis mat doklad o certifikacii.

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Sobota, 21. Januára 2012, 18:42

bageta napísal:
a ako to je z podsvietenim? casto v dubnici vidim podsvietene auta. da sa to vybavit?

toto hneeeeed musi ist na auto, v Dubnici ako prve :!:

bageta
Autor témy

Sobota, 21. Januára 2012, 18:56

auto111 napísal:
Ked som daval (minuly rok cize podla najnovsieho zakona) robit folie pytal som sa na certifikaty.

Je to tak ze na UPLNE KAZDOM skle s foliou musi byt cislo certifikatu a rovnako musis mat doklad o certifikacii.

dik za info takze pondelok bud zohnat cloveka co mi spravi certifikat ktim co mam alebo rovno nove. ale asi nove. btw poradte mi existuje neaka special folia cez ktoru je dobre vydet?
Rottwa napísal:

toto hneeeeed musi ist na auto, v Dubnici ako prve :!:

ja ani z DCA niesom len ma to zaujimalo ako kuriozita. ako editor videi viem ze svetlo je najpodstatnejsia cast. tak sa moc nechcem hrnut do tuzingovich kapot a podobne ale skorej do LED drobnosti ako angeleyes

Spravil som si pribeh. pribehy-nasich-aut/golden-first-love-t57320.html
btw kuknite sa na tie fotky a povecte mi pls ci tam je Mpacket
Obrázok

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Januára 2012, 22:58

te zadne svetla do pc.... a zlate folie???? =; nato ani nemysli lebo tvoje auto bude vypadat ako salonka
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 263 neregistrovaných