... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Baworo napísal:ak myslis podsvietenie pod auto ako mali v nfs tak nato by som zabudol cim skor je to tuzing a vyzera to uplne na p..u...radsej si pomen vsade biele ziarovky interier/exterier za tie hnusne zlte...
angeleyes su v pohode...objednaj si ich aj tu z klubu ich predava dost ludi...montaz jednodnucha...prv som sa toho bal aj ja ale ked som sa do toho pustil pohodicka...
folie ja na svojom mam najtmavsie a cuvam cez spätne zrkadla...bud ich das dole - co mozes ale nemusis poskodit vyhrev (osobne som nepocul zeby sa niekomu poskodil ohrev...ale nepocul som ani ze daval dole foliu zo zadneho)...nechaj ich tam a zvyknes si...
vylepsovat sa da kadeco.....ale pametaj v jednoduchosti je krasa...neprečačkavaj ho
Ak som sa zmylil tak prosim opravte ma
ice.blade napísal:chalan dobre si spravil ze ten obrazok auta dal prec bo by sa polka klubu dogrcala z cinskych zadnych svetiel, E36kovych replik spatakov a otrasnych kolies... To auto ma pekny nabeh na tuzing
a ten popis mpaket znamena co? Lebo to auto paket nema... Ak je to tvoje prve auto a nevyznas sa aspon ta polutujem
dynavin na slovensku nikto nepredava ale podobne radia ano napr bmwstyle.sk
ice.blade napísal:auto ma vsetko co by clovek potrebovalak ho porobis viac do "originalna" zozenies zadne ledkove svetla, aspon repliky E46 M3 spatakov a zozenies na to auto M paket 2 bude to pekna kara
co sa tyka toho dynavinu, da sa zohnat na D99 platforme http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php alebo androide 2.2 http://www.dynavin.com/android.php ale ani jeden sa u nas nepredava... ak chces kup z ebay... rear kameru zapojis velicerychlo kedze radio je na to predpripravene
zaloz si temu v pribehoch aut
Baworo napísal:...radsej si pomen vsade biele ziarovky interier/exterier za tie hnusne zlte...
Brano13 napísal:neviem ci je to pravda, ale cital som niekde/pocul som ze uz nie je potrebne mat certifikat o foliach. Akurat musia splnat priehliadnost podla zakona.
Neviem ci tato info je pre teba relevantna, skus pogooglit
Inak sprav si pribeh :)
a tiez by ma zaujimalo aku farbu mas zapisanu v TP
bageta napísal:a ako to je z podsvietenim? casto v dubnici vidim podsvietene auta. da sa to vybavit?
auto111 napísal:Ked som daval (minuly rok cize podla najnovsieho zakona) robit folie pytal som sa na certifikaty.
Je to tak ze na UPLNE KAZDOM skle s foliou musi byt cislo certifikatu a rovnako musis mat doklad o certifikacii.
Rottwa napísal:
toto hneeeeed musi ist na auto, v Dubnici ako prve