... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje?

Pondelok, 16. Januára 2012, 08:32

salat napísal:

no nechcem sa pustat do teoretickych debat, ale dobry napad je prave to najcennejsie! Ked najdes dieru na trhu a sposob ako ju zaplnit, uz doviezt tie veci sem (ak sa bavime o dovoze/predaji) to vie aj cvicena opica. Ak je dopyt, uspeje. Druha vec je ak je dopyt slaby a treba ho zvysit, to uz chce kumst a namahu, ale aj tak je alfa a omega napad (znalost trhu), bez neho mozes mat sebelepsiu firmu a mozes byt najlepsi manager na svete s najrychlejsou dodavkou, bez napadu nemas nic!

Povedal by som ze s TiTANa hovoria prakticke skusenosti, ma uplnu pravdu, zda sa to sice ze nie... ale je to tak. Salat to co si napisal je sice pekne ale prave to je len teoria, vies kolko ludi ma super napady a su chudobny? Skus porozmyslat preco, je to preto ze clovek sa od prirodzenia boji rizika ,zmeny a potrebuje istoty. Keby to nebolo tak ,tak vacsina ludi by kazde rano nevstavala preto ze musi ist do roboty ale realizovali by svoje napady. Kedysi ked ma nieco napadlo bal som sa o tom niekomu povedat ,ale neskor som skusenostami pochopil ze samotny napad nieje moc dolezity, dolezita je realizacia a ta zdaleka nieje o cvicenej opici ale o tvrdej praci hlavne na sebe.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Januára 2012, 09:16

R0nnIe - je mi jasne ze napad samotny nestaci, na uspesne zvladnutie potrebujes oboje. Aj napad, aj dobru realizaciu. To co napisal Titan je ale hlupost. Napad nie je bezhodnotny, je rovnako dolezity (ak nie dolezitejsi) ako samotna realizacia. (povedal by som ze v matematickom zargone je to rovnica: napad x realizacia = zisk , ak je co i len jedno z toho nulove, nemas nic)

a druha vec, co povazujes za "napad"? Ak sa niekto zobudi a povie si "nechce sa mi robit, idem predavat hlinenych trpazlikov" to nie je napad, ale bluznenie. Napad bude ak viete kde a kedy vznikne a bude dopyt po niecom, viete kde to zohant a ako to dostat zakaznikom "pod nos". To je napad... ako to prevediete dalej, to je otazka planovania a organizacie.

pre autora temy: Ale casy ked sa stacilo rano zobudit, sadnut do auta, preckat kolonu na Bergu a potom na Mexikoplatzi nakupit plny kufor teplakov, prepasovat do SR a v sobotu to predavat na dostizke so 150% marzou su uz davno prec. Tie tu boli tak dva roky po 89-tom ;)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 16. Januára 2012, 13:50

tak tak...salat hovori jasne a mudro :)
podnikanie je jednak o realizacii a jednak o napade...
a po druhe zobudit sa s "nejakou ideou" to este vobec neznamena, ze mas dobry napad..je to len idea a pokial ti ta idea nevynesie peniaze [minimalne ti nevrati naklady v rozumnom case]; tak nemas vobec nic. Ono 80% podnikatelskych subjektov zanikne, alebo sa stanu neaktivnymi do prvych piatich rokov. Tato hranica je kriticka a pokial ju prekonas mozes hovorit o uspechu...mna este caka z tejto "skusobnej lehoty" rok. [rok dokedy budem mat za sebou 5 rokov uspesneho podnikania, nie samotnej existencie mojej s.r.o. ]. Tak drzte palce, nech to prekonam :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 16. Januára 2012, 17:12

Niektori radsej keby nic nepisali #-o

Urcite sa da aj na slovensku kupit prieskum trhu v oblasti/celoplosny (ten druhy bude podstatne drahsi), samozrejme ze to je cena niekolko tisic euro, ak uz fakt nevies co...

Treba si rozlysit ci chces budovat produkty/sluzby globalne alebo lokalne to je dost podstatne. Jednoducho povedane ci chces robit slovensky popripade cesky alebo globalny trh.

Dalej je dost podstatne mat nejake skusenosti popripade zamestnat cloveka ktory sa s tymi skusenostami podeli (ukonovo, povedzme na 3 mesiace xyz tisic euro) , samozrejme cim viac vzdelany (hlavne prakticky) tym to bude drahsie ale na druhej strane ti to moze pomoct rozbehnut uspesny(uspesnejsi) business.

Urcite si treba zvazit vyhliadky do buducnosti a zavret sa na par dni za pocitac s internetom, pretoze napriklad ked sledujes co sa deje vo svete resp. europe a nakoniec aj slovensku, podnikatelske prostredie sa nezlepsuje prave naopak, momentalne prichadza recesia , menej sa zaraba > menej sa mina ... kolotoc ktory ta moze polozit skor ako zacnes.

Ak budes restaurater, s priemernou restauraciou vies, ze musis robit menucka za 2,62-3,50 lebo inak nezarobis ani na naklady, na kuracie prsia s ananasom za 6 euro uz proste ludia nechodia.

Popripade vyhladaj nejaku konzultantsku spolocnost, ale nejaku SOLIDNU , nie Vlada z OVB ktory zarucene vie ako rychlo zbohatnut ked si kupis ich produkt :)

Drzim palce, www.financovanienapadov.sk

PS: Titan, vadi? :))

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Pondelok, 16. Januára 2012, 18:20

Ako pozerám,všetci chcete ísť tou najľahšiou cestou....niečo niekde nakúpiť,potom so ziskom predať,proste podĺa zásady lepší malý kšeft ako veľká lopata :D A čo tak,mať otvorené oči a dívať sa a vidieť..... :shock: niečo,malý bazmek :D užitočný,potrebný,nenáročný na výrobu,trebárs nejakú plastovú pičičandu i za pár ečiek pri vagonovej produkcii sa dá zarobiť.... :D o niečom viem,ale nepoviem ani zaboha :D
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 16. Januára 2012, 20:04

Toto je pekny priklad toho ako zuzitkovat dobre inovacie a vyrobit z nich peniaze:

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Pondelok, 16. Januára 2012, 20:18

ak mas nejake € co mozes pustit pripadne aj o ne lahko prist alebo spenazit... tak je dobre mat dobry "cuch" este lespi cit a pusitit sa do obchodovania na forexe :wink: a ak mas naozaj velky kapital tak by som odporucal vstupit do obchodu zo vzacnimi kovmi ako je zlato, platina, paladium alebo striebro.
Spekulanti idu na zlate kde cena za uncu pekne skace, ak by si chcel zbohatnut ako spekulant potrebujes zrealizovat nakup aspon 1000unci v dobrom case a este lepsom predat... tu je nejaky graf a vyvoj cien http://charts.kitco.com/KitcoCharts/index.jsp na dnesni den.
sleduj Bid a Ask co je info o cene ktoru 2 krat denne udava londynska banka (london fix) a podla toho kup alebo predaj :)
Prajem vela statsia :thumbup:

http://www.taxfreegold.co.uk/goldpriceslive.html

http://www.kitco.com/charts/livegold.html
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

buy-10
Autor témy
Auto: BMW 530xD limo 2006

Utorok, 17. Januára 2012, 08:55

Dobre dobre zistujem ze som fekalista, ten co chce rychlo zbohatnut a co ja viem esteco ine, aha ved vlastne este bukva som. Tieto a ine slova a vety su troska detinske, normalny clovek by povedal "hladaj kamo, tu ti nikto nepomoze" ale ved vzdy sa najdu individua ktore musia riadne cloveka zhovadit, ale to vlastne oni sami seba zhovadia. Dakujem klubaci... Tuto temu keby mohol admin LOCKNUT
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Januára 2012, 10:11

Vitaj na bmwfore

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 17. Januára 2012, 11:03

sorry, ale skor by som povedal ze na blbu otazku, blba odpoved.

Z tvojej otazky nie je ani trosku jasne co vlastne chces. Nieco... fajn, a v akej oblasti? Ci je to jedno? Tak mozno sa tu predava malo refraktospektrometrov! A tiez som nikde nevidel sluzby ako dezinfekcia telefonnych sluchadiel ( TM- Douglas Adams) :)

Ked nevieme nic o tvojej praxi, zamerani, co si studoval ci ake zdroje mas na zaciatok podnikania, tak ti neporadi ani Donald Trump.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Utorok, 17. Januára 2012, 11:22

Nemyslim si, ze tato tema je celkom zbytocna, ... vela ludi ma (podla nich) skvele napady, no nikdy ich nezrealizuje, tak naco im potom su?, neboli by ste radsej, ak by sa vas napad uspesne zrealizoval (hoci aj niekym inym, odvaznejsim, mozno niekym s potrebnym kapitalom), skor, ako sa stane celkom bezpredmetnym, a potesilo by vas, ze ste mali aspon dobry cuch?, .... skuste sa nad tym zamysliet, ....

1 napad: Podla mna by celkom na slovensku u obycajnych ludi zaslapalo nakupit a doviezt par lacnych hovadin z ciny (napr. hracie konzoly za 20EUR identicke s PSP s 1200 hrami, digitalne ramceky ako privesky na kluce ktorych á cena zacina niekde na 5 EUR), postavit sa niekam do shopping centra - ludia radsej kupia nieco, co si ohmataju, a to aj s 100% marzou, nez nieco z cinskej web stranky s dobou dodania do 15dni, najma pred vianocami :-)

bzw.: ja sam som napriklad na tomto pred vianocami na skusku zarobil cca 200EUR, len ci to funguje, a to len medzi znamymi a len jednou objednavkou.
No a taky FM transmiter s DO prehravajuci aj videa na SD kartu za 8 EUR pouzivam dodnes, kedze v sluzobnom aute nemam mp3 radio, no nekupili by ste si ho za 12EUR? ;-D
Prílohy
FM.jpg
FM.jpg (26.92 KiB) 1803 zobrazení
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 17. Januára 2012, 11:26

nie nekupili lebo kupoval som ho tiez a viem aku ma cenu :) trosku v nom pocut motor ale za tu cenu :D
no a pri nakupu mimo eu vacsie hlavne nad 20e a ked vidia ze to je vacsi balik a je tam toho viac tak to colnici radi chytaju a potom su s tym natahovacky a plati sa colny dlh :roll: takze ani stabilnu cenu nemozes dat lebo prerobis ...
E36 compact 316i           (||||)(||||)

ice.blade

Utorok, 17. Januára 2012, 12:28

no ja uz som bral mimo EU pekne velke baliky a nikdy nebol problem s clom ani DPHckou... pokial niesu na tovare cenovky a nieje v baliku pribaleny doklad o zakupeni nerobia z toho vedu... skor keby clovek chcel mat balik doma rychlo a riesi UPS, DHL atd je problem... na cinskych veciach sa da pekne prilepsit stalu vyplatu ale nieje to slava... predavat silikonove hodinky za 4 eura, DVR kamery do aut po 25 evri... malokomu sa to chce, tak isto aj oblecenie... hold ryzozruti na tom ziju cele roky... teraz som zacal nakupovat specifickejsi tovar a vyzera ze sa na tom da lepsie zarobit :)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 17. Januára 2012, 19:17

no prave robili koli tomu vedu... dokonca predajcovia niekedy pisu na obalky uplne nieco ine ako je v baliku ale ziadne ceny...
ako teraz len obalka a tovar, ziadna faktura nic a just tam colnici nakukli :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Streda, 18. Januára 2012, 00:43

pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :)
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných