Utorok, 17. Januára 2012, 11:22
Nemyslim si, ze tato tema je celkom zbytocna, ... vela ludi ma (podla nich) skvele napady, no nikdy ich nezrealizuje, tak naco im potom su?, neboli by ste radsej, ak by sa vas napad uspesne zrealizoval (hoci aj niekym inym, odvaznejsim, mozno niekym s potrebnym kapitalom), skor, ako sa stane celkom bezpredmetnym, a potesilo by vas, ze ste mali aspon dobry cuch?, .... skuste sa nad tym zamysliet, ....
1 napad: Podla mna by celkom na slovensku u obycajnych ludi zaslapalo nakupit a doviezt par lacnych hovadin z ciny (napr. hracie konzoly za 20EUR identicke s PSP s 1200 hrami, digitalne ramceky ako privesky na kluce ktorych á cena zacina niekde na 5 EUR), postavit sa niekam do shopping centra - ludia radsej kupia nieco, co si ohmataju, a to aj s 100% marzou, nez nieco z cinskej web stranky s dobou dodania do 15dni, najma pred vianocami :-)
bzw.: ja sam som napriklad na tomto pred vianocami na skusku zarobil cca 200EUR, len ci to funguje, a to len medzi znamymi a len jednou objednavkou.
No a taky FM transmiter s DO prehravajuci aj videa na SD kartu za 8 EUR pouzivam dodnes, kedze v sluzobnom aute nemam mp3 radio, no nekupili by ste si ho za 12EUR? ;-D
-
Prílohy
-

- FM.jpg (26.92 KiB) 1803 zobrazení
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)