... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Re: E36 - Odskok okien

Nedeľa, 30. Januára 2011, 15:19

Si si isty, ze to bol ten diel cislo 6? Zbehol si to diagnostikou? Najlepsie asi bude to napichnut a skontrolovat, ci reaguju vsetky cidla/spinace. Este by som skusil odpojit baterku a po naslednom pripojeni resetnut okna. Na beznej e36 to je myslim tak, ze stiahnes okna dole, nasledne ich zdvihnes uplne hore a podrzis tlacitko stlacene v tejto polohe myslim este 10 (alebo 15?) sekund a motor si ulozi hornu polohu... Ci je to tak aj na cabrio, to neviem.
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

tomtur
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Januára 2012, 10:40

ako si to nakoniec vymenil? musel ist dole cely tapec, ci len ten stredny diel, mna to asi caka tiez, dnes rano mi ten senzor odisiel uplne....

Remmy napísal:
Tak pani diel uspesne vymieneni, bola to sice makacka ale podarilo sa. Len niak mi nechce fungovat okno. Neviete mi na to nieco poradit . Ono motor cvaka ale ani sa nepohne :-(

DIK

lubosss
Auto: bmw 318is
Kraj: Prešovský

Pondelok, 16. Januára 2012, 21:33

tomtur napísal:
ako si to nakoniec vymenil? musel ist dole cely tapec, ci len ten stredny diel, mna to asi caka tiez, dnes rano mi ten senzor odisiel uplne....

resetni okna tak ako vravi pelo potrebujes aby si nacitali polohy hornu a dolnu aspon na coupe to tak funguje

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných