... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Andrej1985
Auto: BMW 535D 272k 2005r
Kraj: Banskobystrický

Re: Audi style pre E60 :-)

Nedeľa, 8. Januára 2012, 21:42

lubomt napísal:
Počúvam ... :!: mam aj oleje, filtre, tesnenia a vselico mozne na sklade, gulal by si ocami 8-[ plastova vana s vstavanym filtrom a tesnenim 180e, liter oleja 35e, minie sa cca 4,5 az 5 ltr, praca 40e, za hodinu spravene s adaptaciou, mozes byt pri tom, i ked rozmyslame, ze to uz zatrhneme

to tam vojde iba tak malo oleja???ja mam 535d 2005r.........a velmy bi som privital keby som mohol byt pritom...........aspon by sme mohli nejake veci prekonzultovat.........
BMW E60 535D powered by BH MOTORSPORT 337PS 691NM, 19 M6 alloys,M5 Brake,DPF and KAT OFF

Pribeh: pribehy-nasich-aut/laska-na-prvy-pohlad-t55665.html?hilit=laska%20na%20prvy

lubomt
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 8. Januára 2012, 23:39

No to mas tak... Denne odpisujem asi 20-tim ludom a uz sa mi moc nechce rozpisovat, stracam pri tom moc volneho casu. Telefon je na mna vsade uvedeny a lepsie je volat, ako pisat si... No neva. V prevodovke, menici a chladici je asi 9ltr oleja. No nemas ho ako vsetok vypustit, pretoze len menic obsahuje asi 3ltr a ostatok zostane v chladici a prevodovke. Vypustit bez rozobratia prevodovky dokazes iba tolko, ako som napisal. Stroj na preplach prevodovky je total kravina, casto sa potom pripchaju niektore casti prevodovky. Olej pouzivam taky ako vyrobca prevodoviek ZF, taku prevodovku mas aj Ty, olej je ZF Lifeguard Fluid 6. Preto som napisal ze zakaznici sa budu moct pozerat, ale z kancla cez okno a na dielni nemaju co robit kvoli urazu zakaznika a takisto aj kvoli tomu, ze potom vznikaju sproste reci a urazaju ma na bmw fore nepravdivymi vyrokmi ako napr. Xxx...Ale to je vedlajsie. Ale to bude v buducnosti. Pozerat mozes. Ak chces vediet viac, nemam problem, zavolaj 0908777779. Ľubo
P.S. Inak trosku tu znecistujeme vlakno, mal si bud zavolat alebo napisat sukr.spravu, tu je to o niecom inom :-&

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 9. Januára 2012, 09:29

radsej tu rieste prevodovky ako henten tuzingovy pasik na svetla...myslim, ze to nikomu vadit nebude :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Andrej1985

Pondelok, 9. Januára 2012, 15:27

voMacK napísal:
radsej tu rieste prevodovky ako henten tuzingovy pasik na svetla...myslim, ze to nikomu vadit nebude :)

Dakujeme za podporu :wink:
BMW E60 535D powered by BH MOTORSPORT 337PS 691NM, 19 M6 alloys,M5 Brake,DPF and KAT OFF

Pribeh: pribehy-nasich-aut/laska-na-prvy-pohlad-t55665.html?hilit=laska%20na%20prvy

Andrej1985

Nedeľa, 15. Januára 2012, 07:55

lubomt napísal:
No to mas tak... Denne odpisujem asi 20-tim ludom a uz sa mi moc nechce rozpisovat, stracam pri tom moc volneho casu. Telefon je na mna vsade uvedeny a lepsie je volat, ako pisat si... No neva. V prevodovke, menici a chladici je asi 9ltr oleja. No nemas ho ako vsetok vypustit, pretoze len menic obsahuje asi 3ltr a ostatok zostane v chladici a prevodovke. Vypustit bez rozobratia prevodovky dokazes iba tolko, ako som napisal. Stroj na preplach prevodovky je total kravina, casto sa potom pripchaju niektore casti prevodovky. Olej pouzivam taky ako vyrobca prevodoviek ZF, taku prevodovku mas aj Ty, olej je ZF Lifeguard Fluid 6. Preto som napisal ze zakaznici sa budu moct pozerat, ale z kancla cez okno a na dielni nemaju co robit kvoli urazu zakaznika a takisto aj kvoli tomu, ze potom vznikaju sproste reci a urazaju ma na bmw fore nepravdivymi vyrokmi ako napr. Xxx...Ale to je vedlajsie. Ale to bude v buducnosti. Pozerat mozes. Ak chces vediet viac, nemam problem, zavolaj 0908777779. Ľubo
P.S. Inak trosku tu znecistujeme vlakno, mal si bud zavolat alebo napisat sukr.spravu, tu je to o niecom inom :-&

este jedna otazka.....kolko by stala vymena celeho 9L oleja??mam na mysli aj z rozobratim prevodovky.............

lubomt
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 15. Januára 2012, 08:03

Vela... Ani sa nepytaj. De-montat prevodovky, rozobratie, precistenie. Ked , tak SS

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných