... všetko o BMW ...
lubomt napísal:Počúvam ...mam aj oleje, filtre, tesnenia a vselico mozne na sklade, gulal by si ocami
plastova vana s vstavanym filtrom a tesnenim 180e, liter oleja 35e, minie sa cca 4,5 az 5 ltr, praca 40e, za hodinu spravene s adaptaciou, mozes byt pri tom, i ked rozmyslame, ze to uz zatrhneme
voMacK napísal:radsej tu rieste prevodovky ako henten tuzingovy pasik na svetla...myslim, ze to nikomu vadit nebude :)
lubomt napísal:No to mas tak... Denne odpisujem asi 20-tim ludom a uz sa mi moc nechce rozpisovat, stracam pri tom moc volneho casu. Telefon je na mna vsade uvedeny a lepsie je volat, ako pisat si... No neva. V prevodovke, menici a chladici je asi 9ltr oleja. No nemas ho ako vsetok vypustit, pretoze len menic obsahuje asi 3ltr a ostatok zostane v chladici a prevodovke. Vypustit bez rozobratia prevodovky dokazes iba tolko, ako som napisal. Stroj na preplach prevodovky je total kravina, casto sa potom pripchaju niektore casti prevodovky. Olej pouzivam taky ako vyrobca prevodoviek ZF, taku prevodovku mas aj Ty, olej je ZF Lifeguard Fluid 6. Preto som napisal ze zakaznici sa budu moct pozerat, ale z kancla cez okno a na dielni nemaju co robit kvoli urazu zakaznika a takisto aj kvoli tomu, ze potom vznikaju sproste reci a urazaju ma na bmw fore nepravdivymi vyrokmi ako napr. Xxx...Ale to je vedlajsie. Ale to bude v buducnosti. Pozerat mozes. Ak chces vediet viac, nemam problem, zavolaj 0908777779. Ľubo
P.S. Inak trosku tu znecistujeme vlakno, mal si bud zavolat alebo napisat sukr.spravu, tu je to o niecom inom