... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Pouzivaj Elmex ustnu vodu - je BEZ alkoholu. Je lepsia nez Listerine. Dolezite je ze Elmex obsahuje amifluorid ktory obnovi aj oslabenu sklovinu. Listerin take nieco neobsahuje.
Povedal by som ze problem je tym vyrieseny.
miggell napísal:vyzera že pracuješ pre firmu Interpharm![]()
Listerine funguje úplne na inej báze ako Elmex a spol.
Vo všeobecnosti sa vie, že výskyt plaku a zbytkov potravy na zubnom povrchu a jeho nedostatočné odstraňovanie vedie ku vzniku zubného kazu , ako aj k ochoreniam ďasien. No a Listerine zabranuje vzniku zubného plaku. (všetky druhy) potom su také vylepšené,ktoré obsahujú zložky proti vzniku zubného kazu a zubneho kameňa.
no a teraz k prvej otázke
Ano z Listerinu sa dá nafukať ihned po jeho použití, ale stačí chvíločku počkať , pripadne požiadať o druhé fúkanie a nenafúkaš nič.
P.S. inak existuje aj Listerine Zero- bez alkoholu.
auto111 napísal:
Nemam nic s vyrobcom ani distributormi zubnych past ci niecoho podobneho.
Mam proste dobre skusenosti s Elmexom (a Lacalutom - ten je ale drahsi) - a moja zubarka mi potvrdila ze Aminfluorid v Elmexe naozaj funguje.
U Listerinu mi vadi ze je to alkoholova ust. voda (verziu bez alkoholu som nevidel) - cize zbytocne "stipe".
Plus dezinfekcny efekt alkoholu je kratkodoby, lebo alkohol sa velmi rychlo vypari.
miggell napísal:Pozor v Listerine nie je alkohol ako dezinfekcna latka, ale je tam ako rozpuštadlo prirodnych živic. To co tam štípe je látka Thymol
fafa111 napísal:Chvílku predtým som poriadne striekal na sklo