... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Choroba čistenia zubov + policajná kontrola

Utorok, 10. Januára 2012, 09:08

no chalani odporúčam vám si pozrieť mythbusters ;) tam všetky tieto mýty testovali a ani po vypláchnutí úsť, ani po veciach s alkoholovou príchuťou (rumba,margot...) nenafúkate, lebo to dragery nezachytia...

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 10. Januára 2012, 09:12

No mne sa zda ze v Mythbusters iba testovali ako oklamat Drager - a prave to nevyslo ani v jednom pripade.

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Januára 2012, 12:07

a ja vam vyvratim aj to vase mythbusters. ja som to skusal na sebe kedze sa mi dostal do ruky nachvilu policajny drager. skusal som to na margot z hrozienkami (mnam), hned po konzumacii som nafukal (kolko si uz nepametam ale bolo to dost cca 0,20) no po 2 minutach som uz nenafukal vobec nic. :wink:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

auto111

Utorok, 10. Januára 2012, 12:45

Jasne, Mythbusterom relativne casto nevychadzaju veci ktore sa naozaj stavaju.
Napr. sa im nepodarilo napodobit "mytus" ked sa poskodene/nekvalitne CD rozleti - rozpadne v CD mechanike.

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Utorok, 10. Januára 2012, 14:48

Ja som nafukal, aj ked som nepil. Ráno ma stopla hliadka a poďho fúkať. Fúknem a 0,1 na displayi. A už bol kolotoč rečí okolo toho. Ešte že mi dal fúkať po chvílke znovu, tak asi tam bolo 0,0, lebo policajt zdutý bez slova odišiel. Chvílku predtým som poriadne striekal na sklo, lebo sa mi nchcelo škrabať od ľadu, až som ten zapach kvapaliny cítil dnu a aute, myslím si že z toho to mohlo byť.

miggell
Auto: e46 330XD

Utorok, 10. Januára 2012, 15:31

auto111 napísal:
Pouzivaj Elmex ustnu vodu - je BEZ alkoholu. Je lepsia nez Listerine. Dolezite je ze Elmex obsahuje amifluorid ktory obnovi aj oslabenu sklovinu. Listerin take nieco neobsahuje.

Povedal by som ze problem je tym vyrieseny. :smile:

vyzera že pracuješ pre firmu Interpharm :D
Listerine funguje úplne na inej báze ako Elmex a spol.
.Vo všeobecnosti sa vie, že výskyt plaku a zbytkov potravy na zubnom povrchu a jeho nedostatočné odstraňovanie vedie ku vzniku zubného kazu , ako aj k ochoreniam ďasien. No a Listerine zabranuje vzniku zubného plaku. (všetky druhy) potom su také vylepšené,ktoré obsahujú zložky proti vzniku zubného kazu a zubneho kameňa.
no a teraz k prvej otázke
Ano z Listerinu sa dá nafukať ihned po jeho použití, ale stačí chvíločku počkať , pripadne požiadať o druhé fúkanie a nenafúkaš nič.

P.S. inak existuje aj Listerine Zero- bez alkoholu. :wink:

airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 10. Januára 2012, 16:37

Zbytocne o tom debatovat, miggell ma pravdu. Spravil som predchvilkou test.
Vyplukal som si klapacku s listerine Coolmint.
Po cca 1 minute nafukane 0.51 promile.
Po 5 minutach opakovana skuska 0.00 promile.

Pouzity tester ALSOSCENT DA7100 Breath analyzer s elektrochemickym senzorom (velmi presny, nie ako lacne cinske ptakoviny s polovodicovymi senzormi).

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Januára 2012, 16:50

Ak teda môžte, vyskúšajte fúkať po čokoláde...myslím čistú, prípadne, bielu alebo mliečnu... Nie margot ani griotkovú bonbonieru... Mám to priamo od policajta, ale nič bližšie som sa žiaľ nedozvedel, len to že po nej nafúkam :lol:
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

auto111

Utorok, 10. Januára 2012, 18:16

miggell napísal:
vyzera že pracuješ pre firmu Interpharm :D
Listerine funguje úplne na inej báze ako Elmex a spol.
Vo všeobecnosti sa vie, že výskyt plaku a zbytkov potravy na zubnom povrchu a jeho nedostatočné odstraňovanie vedie ku vzniku zubného kazu , ako aj k ochoreniam ďasien. No a Listerine zabranuje vzniku zubného plaku. (všetky druhy) potom su také vylepšené,ktoré obsahujú zložky proti vzniku zubného kazu a zubneho kameňa.
no a teraz k prvej otázke
Ano z Listerinu sa dá nafukať ihned po jeho použití, ale stačí chvíločku počkať , pripadne požiadať o druhé fúkanie a nenafúkaš nič.

P.S. inak existuje aj Listerine Zero- bez alkoholu. :wink:

Nemam nic s vyrobcom ani distributormi zubnych past ci niecoho podobneho.

Mam proste dobre skusenosti s Elmexom (a Lacalutom - ten je ale drahsi) - a moja zubarka mi potvrdila ze Aminfluorid v Elmexe naozaj funguje.
U Listerinu mi vadi ze je to alkoholova ust. voda (verziu bez alkoholu som nevidel) - cize zbytocne "stipe".

Plus dezinfekcny efekt alkoholu je kratkodoby, lebo alkohol sa velmi rychlo vypari.
Naposledy upravil/-a auto111 v Utorok, 10. Januára 2012, 18:28, upravené celkom 1 krát.

john303
Auto: E36 coupe

Utorok, 10. Januára 2012, 18:24

hmmmm..... práve som jedol špagety s morca dellou,tak dúfam :-k že z nich nenafúkam :mrgreen:

miggell
Auto: e46 330XD

Utorok, 10. Januára 2012, 18:54

auto111 napísal:

Nemam nic s vyrobcom ani distributormi zubnych past ci niecoho podobneho.

Mam proste dobre skusenosti s Elmexom (a Lacalutom - ten je ale drahsi) - a moja zubarka mi potvrdila ze Aminfluorid v Elmexe naozaj funguje.
U Listerinu mi vadi ze je to alkoholova ust. voda (verziu bez alkoholu som nevidel) - cize zbytocne "stipe".

Plus dezinfekcny efekt alkoholu je kratkodoby, lebo alkohol sa velmi rychlo vypari.

Pozor v Listerine nie je alkohol ako dezinfekcna latka, ale je tam ako rozpuštadlo prirodnych živic. To co tam štípe je látka Thymol

auto111

Utorok, 10. Januára 2012, 19:17

miggell napísal:
Pozor v Listerine nie je alkohol ako dezinfekcna latka, ale je tam ako rozpuštadlo prirodnych živic. To co tam štípe je látka Thymol

Mne "stipe" z kazdej alkoholovej ustnej vody... Asi tak.

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo

Utorok, 10. Januára 2012, 20:02

fafa111 napísal:
Chvílku predtým som poriadne striekal na sklo

No teda... necakal som ze az take informacie sa v tejto teme dočítam... 8-[

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Januára 2012, 20:14

Ahoj,

Áno je to pravda že z LISTERINE sa dá nafúkať. Ja som z nej nafúkal 4,30 mg/l, v prepočte viac ako 8 promile. Bolo to však hneď po vypláchnutí úst, po 5 minutách absolútne nič, 0,0mg/l. Skúšali sme to a aj s Mila rezov fúkneš napr. všetko čo obsahuje alkohol. Ale 5-10 minút a každý 0,0mg/l.

Ono aj keď ťa policajt zastaví mal by sa opýtať či si jedol niečo chvíľu predtým než ťa zastavili. Ak áno a to jedlo obsahovalo niečo čo môže ovplyvniť dychovú skúšku, policajt by mal počkať cca. 20 minút. Ak sa ťa to neopýta, a ty vieš že si jedol pred chvíľou napr. tie Mila rezy, treba to povedať a počkať.

Ak je nejaký problém s fúkaním, treba sa pýtať na krv. Zákon o PZ hovorí že dychová skúška sa musí vykonať vždy ak o ňu osoba požiada. MUSÍ. Ale platí ju ten kto o ňu požiada.

To je asi tak všetko čo k tomu povedať.

Ahoj

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Januára 2012, 21:49

Priznám sa vám, že práve študujem na policajnej škole a skúšali sme rôzne bežné veci ako zaúčinkujú na Dräger....

Prvých 10 minút nafúkaš z Listerinu skoro 5 promile, ale pozor...nafúkaš aj z margotky, mily, nealko piva, bromhexinových kvapiek a pod.

Po 10 minútach už nenafúkaš z ničoho iba z listerinu, ten trvá asi pol hodinu, kým sa to ustáli, takže ak ťa hliadka zastaví a povieš im, že si mal listerine, neni si zjavne ožratý, tak sú povinný vykonať opakovanú dychovú skúšku po 15-minútach...človeka to aj nasere, keď tam má kvôli ústnej vode čakať štvrť hodinu ale na druhej strane to môže zachrániť vodičák...

ďalšia vec...koluje mylná info, že na slovensku je nulová tolerancia...je to asi takto...Dräger meria v mg/l...pokiaľ "nafúkaš" hodnotu od 0,00 do 0,14, tak sa nejedná ani o priestupok, od 0,15 - 0,47 je priestupok a hodnota 0,48 mg/l je rovná 1 promile a to sa považuje za stav vylučujúci spôsobilosť a tým pádom trestný čin "Ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky"

Chalani nezabite ma, že som fízel :D tmilujem bmw a asi v máji plánujem jedno kúpiť, a druhá vec, jebať vás za nič nebudem, ja budem robiť mimo ulice :D :D ale to som už OT :D

EDIT: ešte som zabudol, ak máte v sebe náhodou nejaký zbytkový alkohol a nafúkate do 0,14, nikdy sa nepriznávajte, že ste pili lebo je to priznianie a objasnený priestupok...vždy, keď je pod tou hranicou 0,15 treba poveadť buď o rumových pralinkách alebo o margotke alebo o ústnej vode
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných