... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
e36mato
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Re: Ako prepraviť motor?

Streda, 4. Januára 2012, 23:59

neviem no. stále si nie som úplne istý tým či to tak pošlem. no je to dobrá ponuka tak nechcem o to prísť.
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

mysho
Auto: MB S204
Kraj: Košický

Štvrtok, 5. Januára 2012, 06:44

Neviem, na akych platobnych podmienkach ste dohodnuti, ale ak by slo o dobierku, tak by som si na to dal pozor a pytal prinajmensom zalohu na vydavky spojene s logistikou vopred. Nie je to totiz dvakrat prijemne, ak sa Ti "balik" po X-XY dnoch vrati ako neprevzaty a este musis doplacat za postovne. A vedz, ze ludia su vselijaki, nech po telefone zneju akokolvek seriozne...

PS: osobne skusenosti, nie sice zrovna s motormi, ale s mensimi balikmi na dobierku cez Slovensku postu, no principialne to plati aj pre tento pripad...

Good Luck :smile:
Vône do auta California Scents California-Scents.sk

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Januára 2012, 10:04

Presne to som chcel napísať aj ja :thumbup:
poslal som tu klubakom fakt cez 300balikov,len jeden sa vrátil.
Bol som teda v strate poštovné do BA + spať. Teda 6e
u teba to bude cca tam aj spať 200eur tak bacha.
Prv ako nedostanes minimálne 200e na účet nič nerieš.
Stavajú sa aj take že chlap sa zahlusí na aute a jeho žena určite nebude riešiť motor.

e36mato
Autor témy

Štvrtok, 5. Januára 2012, 11:09

Pri turbe a čerpadle tá hmotnosť z ETK zhruba sedela. dohodnem sa s ním na zálohe, lebo len poštovné tam bude okolo 70 eur. nerád by som takto prerobil
Obrázok

Simpson

Piatok, 6. Januára 2012, 19:40

e36mato napísal:
a čo taký profesionálny vzpierač, ktorý je zamestnaný v nejakom športovom klube? :P

Uvažujem že to pošlem cez Slovak Parcel Service, lebo neuvádzajú žiadne váhové obmedzenia.

ahoj, ja pre SPS robím, nie ako kuriér, ale môžem ti povedať že by si to musel poriadne porozoberať na menšie časti. Aj keby ti to na prepravu zobrali, tak pásy čo sú v skladoch a logistických centrách unesú maximálne 50kg na 1meter dlžky, čiže by sa to muselo nosiť ručne a na vozíkoch a možem ti zaručiť že motor by bol prišiel k adresátovi poriadne doudieraný a dobitý,čiže motor ti jednoznačne cez SPS (a ani žiadnou kuriérskou spoločnosťou nakoľko každá má rovnaký manipulačný systém) neodporúčam posielať :thumbup:

e36mato
Autor témy

Piatok, 6. Januára 2012, 21:40

aj toho sa bojím, že sa niečo poškodí prepravou :? ale zase keď si niekto nechá doviezť motor zo zahraničia kúpený napr. cez e-bay, tiež je to len prepravnou spoločnosťou. tak ja neviem teda ](*,) je to škoda, lebo dotyčný ho chce na diely, čiže mu ani veľmi nevadí, že mu neviem zaručiť, či je motor OK po havárke.
Obrázok

Simpson

Piatok, 6. Januára 2012, 22:05

nechcem vám kaziť radosť, ale viete ako sa napríklad vykladajú z kamiónov také telefóny alebo notebooky? keď je to navrchu kamióna, tak sa to proste zhodí na zem a nikoho nič netrápi keďže brigádnici sú poistený do 1000€ tuším, do kamióna a na pás to tiež nepokladajú ako v perinke....ja keď som začínal som bol týmto prístupom dosť šokovaný ale robí sa tam na rýchlosť takže je to dosť pochopiteľné

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Sobota, 7. Januára 2012, 13:59

Vyriešilo sa to nejak s tou prepravou?

Keď sme boli my dávnejšie po motor, stačil prívesný vozík.
Určite by som chcel platbu vopred vo výške nákladov na tú cestu, keby som bol na tvojom mieste.
Ináč by som ani nepohol prstom, lebo ľudia sú všeliakí.
Bude ťa potom lamať na zľavu, lebo budeš pritlačený, keďže si s tým mal náklady, alebo vymyslí niečo iné.....

e36mato
Autor témy

Sobota, 7. Januára 2012, 14:11

mám sa mu ozvať keď bude motor von čo ešte úplne nie je. ale zálohu chcem určite. uvidím či na to pristane, ak nie, radšej ho predám tu za pár eur niekomu, kto si po neho príde.
Obrázok

BMWslav
Auto: F22 M235i

Pondelok, 9. Januára 2012, 11:45

za 70 eura tam a 70 eura spet si to na dodavke prevezies sam v pohode (respektive tam a spet do 100eura ta vyjde aj s najmom dodavky a este 40 si strcis do vrecka :-p ).

Taky fiat ducato mas za 20-40eura na den, a spotrebu tu nema viac nez 7l/100km nafty.
Cize ked ides 350km tam a 350 spet, mas 700 x 7/100 x cena nafty dajme tomu 1,4 = cca 70eura+ 20-40Eura prenajom = 90-110eura + tvoj cas.
Ale neriskujes ze ti niekto dojebe motor alebo ze sa ti to vrati spet..

respektive to mozes navrhnut jemu..
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Januára 2012, 13:03

stacilo by "vacsie" auto kde sa motor zmesti, nemusi byt ducato... kludne espace alebo hociaky diesel s privesnym... ja som si takto isiel z bratislavy do humenneho pre dielce a nafta ma na 3.0dci stala 75 eur... bol som sice unaveny ze som potocil 1200km za den aj zo zastavkami po obchodakoch ale aspon fajn vylet

zima.peter
Auto: e30 325ix

Pondelok, 9. Januára 2012, 14:19

motor odvezies aj v osobaku. V peugeote 307sw som nedavno viezol motor z e30 325ix, aj s prevodovkou v jednom kuse, zo Zvolena do Kosic. Kolko to mohlo vazit? 250kg? Teda cca tolko ako 2-3ludia.
Nalozit/vylozit sme to museli 3-4ludia, to je problem, ale inak ok.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných