vahy na starsich vw odchadzali ako svina... to je pravda.... zdaleka predaleka ovela castejsie ako u BMW.....
napriklad u nevydarenych v6 tdi kde bola elektoronika a vahy BOSCH, vahy tak isto isli skoro do prdele... odkedy ich zacalo potom robit HITACHI, prestali odchadzat skoro uplne a drzali........ hmm cudne....
Ze vaha pre TDI stoji 100eur a pre BMW 180eur????
tak to je veru sranda.....

ha ha.....
Origo cena bude bud rovnaka alebo este v prospech BMW....
ebay vahy a ich ceny neriesim, tie su po 50eur, ale ich vydrz je maximalne pol roka..... (vlastne skusenosti)
Jj a s novym fordom mondeo tolko:
nechcem tu trepat pitchowiny na novy model, pretoze este sa az tak velmi nemal kedy otukat.... ale myslim ze to bude stara dobra cesta ako so starsimi mondeami...
V praci sme kedysim mali mondea ako sluzobne kary, cisto nove.... Neviem co to boli zac, ale rv asi 2006...... Ked som na tom aute kdesi mal ist, tak som plakal uz dopredu.....
Otras, hnusny totalne nekultivovany motor, pohodlie nanajvys ako v traktore apd...... nechapem ako niekto moze kupit taketo auto ako nove....
potom do prace prisli nove mondea, tusim v roku 2009........ vozit som sa s nimi velmi nevozil ale stacilo mi ze som v nom sedel - sodoma gomora...... vyzeralo to vo vnutri ako v kozmickej lodi, no malo to par problemov:
1. Spracovanie interieru na urovni cinskej kopie TV-VIDEO hry ATARI 2600 ktoru je mozne dostat na trhu u cinanov.
2. Celkovo vnutorne pohodlee a ergonomia nulova, ba az odpudzujuca.....
3. Tak treti bod by som urcite napisal keby som sa povozil, ale tak daleko som sa uz chvalabohu nedostal :))