Tak aj ja som sa rozhodol napísať príbeh našej lásky s mojou prvou nemeckou láskou. Nie je to už panna ale mala už predomnou 1 frajera.
Narodila sa v Nemecku v 1999 roku, odkiaľ bola ako batoľa dovezená na Slovensko a bývala v Trnave 11 rokov.Jej bývaly bol veľký pedant ktorý sa o ňu staral tak ako vedel, používal ju prevažne na odvoz do práce a spať. Má nalietaných servisom preverených 190 000 km. No vždy radšej pravých 190k ako 85k 2x sťahované. Je to strieborná pastelová metalíza. Všetko je komplet sériové , nemám rád ten China Tuning. Je bez jediného zásahu. 
Chodíme spolu ešte asi len mesiac a pol , takže zatial toho nemam co viac napisať, nakoľko som musel naliehavo odcestovať mimo SR tak spinká v garáži. Preto aj foto je ešte s TT spz nakoľko ešte mi nevyšiel čas odfotit po novom. no napravím to ked pridem 20.1
Je to 318Ci, je to moje prvé auto takže som max spokojný .
Chystám sa : led angels, fólie, elektróny na leto(nejaké by ste mi mohli poradiť co by mi pasovali) ale len 16 nakoľko som k autu dostal fungel nové letné gumy 16 (súčasné nechám na zimu), nové koberčeky,tacho krúžky,led podsvietenie spz, číre svetlá do zadu , tie oranžove smerovky sa mi nepačia nakoľko v predu sú číre, opraviť kožu na bočnom vedení sedadiel, prestriekať kapotu od kamienkov,prelešťiť predné svetlá + hmlovky, po lete vymeniť brzdy a uvidíme čo este vyskočí počas roka ... :)
Výbavu vidiíte sami 
postupne budem dopisovať nové zážitky, no za mesiac sa toho este vela nestihlo. Som vdačny za každú radu a velmi rád sa stretnem s nejakým košičanom na e46 aby mi poradil nejaké fígle servisy a ľudí čo by mi vedeli pomocť v prípade niečoho tu z východu..
vídíme sa na zrazoch
aktuálne mi najviac vadi : obcas mi blbne GM , niekedy mi na 1x neodomkne vodicove dvere (skusim dobiť bateriu) a ked nie tak to zacnem nejak riesit
Výpis výbavy :
	Vehicle information	 	 
	VIN long 	WBABL31010JP52586 	
	Type code 	BL31 	
	Type 	318CI (EUR) 	
	Dev. series 	E46 (2) 	
	Line 	3 	
	Body type 	COUPE 	
	Steering 	LL 	
	Door count 	2 	
	Engine 	M43/TU 	
	Cubical capacity 	 1.90 	
	Power 	87 	
	Transmision 	HECK 	
	Gearbox 	MECH 	
	Colour 	TITANSILBER METALLIC (354) 	
	Upholstery 	STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW) 	
	Prod. date 	1999-11-27 	 
	Order options
	No. 	Description 
	256 	SPORT-/MF-STEERING WHEEL/CRUISE CONTROL 	
	273 	LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 43 	
	302 	ALARM SYSTEM 	
	438 	WOOD TRIM 	
	441 	SMOKERS PACKAGE 	
	473 	ARMREST, FRONT 	
	494 	SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER 	
	502 	HEADLIGHT WASHER SYSTEM 	
	508 	PARK DISTANCE CONTROL (PDC)