Ako som uz pisal plocha na zraz by bola.Na jul planujem velky BMW zraz vsetkych modelov,rocnikov atd.pre ktory vytvorim novu temu s casom,miestom a programom.Co sa tyka 5er zrazu napadlo ma co tak Velkonocny 5er zraz alebo den (piatok)pred tym velkym zrazom co chcem robit.Miesto na stanovanie je tam tiez,grilovacka a pod.no a na druhy den sa dostavia ostatne 3-ky,7-cky atd.a zabava az do nedele Dat presny datum aby vyhovoval vsetkym je nemozne,preto skuste napisat aj vy,aby sa nas zosuladilo co najviac
Ako osobne by som to skor ponal ako letny zraz, predsalen velka noc to je take obdobie ked je kazdy niekde rozlietany alebo neriesi taketo veci plus na to neni extra pocasie. Ohladne placu bolo mi povedane o jednom mieste takze si to musim od daneho cloveka zistit co to je zac a co a ako. Spravit to tak ako ty hovoris ze pred nejakym zrazom neni to zly napad ale v podstate to je furt ako keby zakomponovane do velekho zrazu a ked by som o tom rozmyslal takto tak to vobec neriesim lebo predsa takychto zrazov je furt niekde, TO, BB, teraz niekde na vychode mesto uz neviem presne. Tym ze by to bol prvy zraz tohto typu tak by som to nechcel riesit nejako dvojdnovo kedze este nic nebude zabehnute a v podstate vsetko bude v stadiu pokus omyl.
do prveho prispevku by zatial mohol pisat maco, nejaky predbezny list ucastnikov aspon
Uz som to aj spravil. Zatial prejavilo zaujem 23 ludi co si myslim ze je slusny pocet :)
Pozeral som to miesto co mi hovoril ten znamy a je to parkovisko Hrabovo, Ruzomberok. Pozeral som ze zrazy sa tam bezne konaju aj v poctoch okolo 150-200 aut takze myslim ze poctom by to malo byt v pohode Co hovorite na to? Popripade nejaky iny napad?
Pozeral som do gooogla:myslíš to parkovisko jak sú apartmány Hrabovo,pri tom rybníku či čo to tam je?Ak je to ono,vyzerá to dobre.A Ružomberok nemám ďaleko
do 5 mi chybaju sice 2 ale zviezol by som sa s macom :)
ak sa znova pustim do kalendaru na rok 2013, mozno by to nebolo zle spravit ako jednu stranu :) tak ako je treaz hromadna foto v TT, tak zraz 5er :) zatial len napad :)
kazdopadne drzim palce a dufam ze to vyjde (ak ked je este skoro)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX