... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Andyxxl asi myslel radary v par Fabiach ktore meraju s pouzitim vln z rozsahu Ka.
barabas napísal:
Ka vedia ale aj ostatne ako V1? ci?
tomikelly napísal:Tak to tu trochu oživímdnes som si šiel oči vyočiť
na tom že ma merala modrá M5
vedel som že kobra má vw aj audi mercedes ale BMW. Takže nakoniec som si pozrel nejaký ten článok a fakt modrá M5 e60. Chvala bohu som pred tým dotelefonoval samozrejme zo vstavaného BMW fónu
takže som šiel nejkých 130 nie úplne presne.... keby že ma namerajú minútu pred tým tak asi darujem obličku by som to vyplatil
.
BTW ich maskovanie vyzeralo tak že stály v tom odstavnom výbežku kolmo na čiary na vozovke mali stiahnuté okno a vystrčenú ruku z radarom. Bolo to na relatívne novom úseku R1 pred Nitrou. Čudujem sa že už nešli za Audi A8 a Mercedes S čo ma na tom stúpaní pred odpočívadlom Tekovské Nemce museli pekne ťahať lebo ja som šiel 160 a oni veselo ako keby som stál
bruno75 napísal:
Ak to bola Kobra (a ak mali tu Packovu M5, tak asi bola), tak oni sa vraj zameriavaju az na machrov, ktory to prepalia o viac ako 40 km/h (cital som to v nejakom clanku, resp. neviem, ci to neodznelo v nejakom videu o Kobre)... takze asi vacsinu z nas nechaju na pokoji... hoci jeden nikdy nevie...
Neviem ako vy, ale ja uz som nejako spomalil, uz jazdim ako dochodcaani sa nepamatam, kedy som mal naposledy na dialnici viac ako 30 nad limit (vacsinou jazdim o 10-15 a aj tak ma cestou do BA predbehne max. 4-5 aut)
Inak, viem, ze to nie je Kobra, ale vie niekto, ci maju (a kde) tie Leony a Superby zabudovany radar priamo v aute, par krat som ich uz videl ostavenych pri ceste, ale bradavicu som si nikdy nevsimol...
pre spestrenie - fotoalbum (niektorych) policajnych aut v SR http://www.police27.estranky.sk/fotoalb ... olicia-sr/
SmartBastard napísal:Ten Hummer je real?To na čo im je???