... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
minco napísal:Matador??? Čo ti jebe? Tie gumy strieľajú a sú napiču! Radšej choď do continentalov, sú iba o niečo drahšie, alebo potom vredestein, cenovo to nieje najhoršie a kvalitatívne great, toť moje rady do života
Vladdo01 napísal:
ja len tak, ze matador kupila firma continental uz velmi davno .. a dokonca aj na pneu matador hectora je napis continental..
http://www.matador.sk/index.cfm?Module= ... istory&a=1
cize je to zajedno ci kupis to alebo to.. inak ja som mal uz 2x hectora a bol som spokojni
minco napísal:Tak či je to jedno si myslím že asi nie, testy pneumatík jasne hovoria že určite nemáš pravdu...
Vladdo01 napísal:
nechcem sa hadat, ale ten test by som si rad pozrel, a dufam ze to nezrovnavas z nejakymi 14 az 16 co jebu ludia na fobie, ale normaly test 18 -19" gum.
Vladdo01 napísal:
nechcem sa hadat, ale ten test by som si rad pozrel, a dufam ze to nezrovnavas z nejakymi 14 az 16 co jebu ludia na fobie, ale normaly test 18 -19" gum.
voMacK napísal:
tak to zas prrr...ja mam na E60 tiez 16"
voMacK napísal:Pirelli je typicky talian - letne bomba; drzia jak kurvy...ale zimne su o hovne..
continental som mal zimne na E91 a pohoda...ale Dunlop Wintersport 4D sa mi zdaju subjektivne lepsie...no musim este pockat na sneh :)