... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

BMW328i
Autor témy
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

otazka ohladne gum

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:11

Chalani poradte, chystam sa na leto kupit 19" disky na moju E39 a pozeram aj nove gumy. Co poviete na Nankang SPORT NS-II??alebo co ine by ste odporucali??

Dakujem za odpoved.
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Re: otazka ohladne gum

Pondelok, 28. Novembra 2011, 08:16

Tieto su tvrde jak kamen, budes sa smykat v kazdej zakrute ked co i len pozries na plynovy pedal. Ale zase te vydrzia dlho.

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 28. Novembra 2011, 09:35

nankang NIE
gumy sa smykaju na suchu, v mokrom... jeden kolega z fora si tak znepojazdnil nedavno auto...
ale ked sme radili nankang NIE, "oni su dobre" a za dobre ceny...
radsej by som stavil na kvalitu (z mojej skusenosti dunlop, pirelli)

tiez sa chystam kupit nove na leto, a stale sa rozhodujem no dostal som odporucania na matador ci barum, takze moj vyber bude dunlop / matador / barum
v pomere
cena/ kvalita
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

minco
Auto: BMW E46 330ci

Pondelok, 28. Novembra 2011, 10:14

Matador??? Čo ti jebe? Tie gumy strieľajú a sú napiču! Radšej choď do continentalov, sú iba o niečo drahšie, alebo potom vredestein, cenovo to nieje najhoršie a kvalitatívne great, toť moje rady do života :-P

maiki napísal:
nankang NIE
gumy sa smykaju na suchu, v mokrom... jeden kolega z fora si tak znepojazdnil nedavno auto...
ale ked sme radili nankang NIE, "oni su dobre" a za dobre ceny...
radsej by som stavil na kvalitu (z mojej skusenosti dunlop, pirelli)

tiez sa chystam kupit nove na leto, a stale sa rozhodujem no dostal som odporucania na matador ci barum, takze moj vyber bude dunlop / matador / barum
v pomere
cena/ kvalita
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

iste

Pondelok, 28. Novembra 2011, 10:41

nankang je tak do mesta podlamna.. nejake sportove zalezitosti zo silnejsim motorom by som neriesil.. ale na obycajnu jazdu by to stacilo..

PS. minco , matador je nekvalita a continental odporucas ? preco? ja len tak aby som sa neico priucil, lebo doteraz za 12 rokov kupujem iba matadory :oops:

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 28. Novembra 2011, 10:41

na gumach by som urcite nesetril a kupil radsej premiovu kvalitu [contonental, good year, pirelli....]
letne mam Pirelli P7 Cinturato a su to urcite zdaleka najlepsie gumy, ake som kedy mal...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 28. Novembra 2011, 11:40

Mal som Nankang NS II na M3, bol som s tym na ringu, jazdil som po celom slovensku a vzivote som nemal problem. Su to uplne vpohode gumy , na M3 som nemal ani stabilizacne (samozrejme) a nikdy som sa nedostal do krizovej situacie.

Teraz mam obute Federal 595 a sice je to tiez azijske, no osobne si myslim ze su este kusok lepsie ako Nankangy.

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 28. Novembra 2011, 12:30

mam nankang ns II nahodene vzadu na M3, pri ceste na suchu drzia az prekvapivo dobre, na mokru sa pod plynom smykaju (pri tom vykone ktore nie) takze s rozumom to ide..
tiez neviem preco odsudzujete matadory, ja ich jazdim denne, rocny najazd cca 50 tis km a su dobre - dalsie si kupim zase matadory :thumbup:
F11 525d
E70 35d

birki
Auto: 540iA touring

Pondelok, 28. Novembra 2011, 12:33

kosti123 napísal:
Tieto su tvrde jak kamen, budes sa smykat v kazdej zakrute ked co i len pozries na plynovy pedal. Ale zase te vydrzia dlho.

mne vydrzali na 323i asi tak 14 000km a na zadok som musel kupovat nove.takze tvrde asi niesu..... a na leto na 540cinu pojdu tiez---

teda druhy krat som kupil tie NS20 tie sa mi zdali este lepsie kedze nie su sipovy vzor..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

minco
Auto: BMW E46 330ci

Pondelok, 28. Novembra 2011, 13:12

iste napísal:
nankang je tak do mesta podlamna.. nejake sportove zalezitosti zo silnejsim motorom by som neriesil.. ale na obycajnu jazdu by to stacilo..

PS. minco , matador je nekvalita a continental odporucas ? preco? ja len tak aby som sa neico priucil, lebo doteraz za 12 rokov kupujem iba matadory :oops:

Matadory sú nahovno gumy, na firme sme ich mali a na každom aute tak raz za rok nejaká guma jebla a známy prišiel o život práve vďaka skurveným matadorom, lebo mu strelila v zákrute...

Navyše sú hlučné, nesedia bohvieako a majú dosť veľký valivý odpor, ešte niečo?
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

patres
Auto: qupé

Pondelok, 28. Novembra 2011, 13:16

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 28. Novembra 2011, 13:48

nankang (ns2)- boh ta varuj, ked ma zacalo tocit asi v 40 na kruhaci a to bolo len mokro (august/september), za sucha som zase dostaval nedotacave smyky, nesedia ani na bok ani na dlzku
continental (sport 2)- tiez, nevyspitatelna guma, proste ides, sedi, sedi a zrazu kurva uz nesedi a letis do <>
fulda (excelero)- mozno nesedi tak ako continental, ale bola ovela citatelnejsia ako continentala, proste pekne dava signaly ked uz zacinas odskakovat zo stopy
goodyeara - ta az prehnane drzala, raz si ich este kupim

zimne pirelky - nic moc, ale boli starsie gumy, avsak boli len 3rocne a mali viac ako 4mm dezenu
zimne matadorky (mp59)- :D , nemal som strach z jazdy
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BMW328i
Autor témy
Auto: 530d E39

Pondelok, 28. Novembra 2011, 15:15

dakujem za reakcie necakal som ich tolko...a ja prevazne jazdim dialnice alebo rakuske alpy..:) inak po barum-kach sa tiez obzeram podla mna to neni najhorsia znacka...jazdil som ich na inych autach a v pohode.
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 28. Novembra 2011, 15:25

Vredestein Sessanta - prebehol som par nemeckych for kde s nimi mali dobre skusenosti a tak som ich teda skusil, ale iba dopredu. Dozadu som kupil lacne Sayrony s nadejou ze si nieco na 18tkach smyknem aj v lete (avsak aj na mokrom drzia velmi dobre). Co sa tyka Vredestein, este nikdy som sa necitil na vode (a tieto leta sme mali poriadne dazde) tak bezpecne. Ked zjazdim tie vzadu urcite ich kupim aj dozadu.

V porovnani s Dunlop, Pirelli, Goodyear, Bridgestone ci Continental na ktorych jazdim v praci zatial necitim rozdiel. Na mokrom takto drzia snad iba Dunlopy ktore su o nieco drahsie. V hlucnosti tiez rozdiel nepocut. Bola to velmi dobra kupa.

maiki
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 28. Novembra 2011, 16:09

minco napísal:

Matadory sú nahovno gumy, na firme sme ich mali a na každom aute tak raz za rok nejaká guma jebla a známy prišiel o život práve vďaka skurveným matadorom, lebo mu strelila v zákrute...

Navyše sú hlučné, nesedia bohvieako a majú dosť veľký valivý odpor, ešte niečo?

este sa ukludni ;-)

patres napísal:

myslis ze letne gumy maju rovnke skore v testoch ako zimne, co sa znacky tyka?

ja najviac pokukujem po dunlop, prave preto, ze na vsetkych styroch autach co som mal a mam som mal zimaky dunlop a bol som a aj som velmi spokojny, letne budem kupovat prvy krat
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných