mareko258 tá zadná náprava do A to máš fest pravdu, keby si videl moju E70 zozadu na 325-kách, je to úžasný pohľad. S tým opotrebovaním z vnútornej strany to nie je až tak pravda preto že sú pneu do áčka. Ja keď som kúpil auto po 6000 km zodraté zadné pneu z vnútra, išiel som reklamovať, samozrejme reklamácia neuznaná, zaplatil som v BMW za geometriu asi 5000 korún, ďalšia sprcha, samozrejme bola geometria v prdeli a boli aj zle vyvážené kolesá, dávali to za vinu mne, ale ja som už mal viac áut, síce nie s takými širokými gumami, ale zatiaľ som taký problém nikdy nemal. Od vtedy chodím na geomatriu vždy po sezónnom prezutí, keď som zodral pôvodné gumy, kúpil som nové, v servise mi povedali, že je to normálne že BMW bere gumu z vnútornej strany, že sa s tým mám zmieriť, ale to je somarina. Ja mám auto znížené o 4 cm, takže na geometrii som z odklonmi úplne na hrane, nedajú sa už nastaviť do stredu ani na zadnej náprave, na prednej sa to nenastavuje, tam je to dané napevno tlmičom. Keď som teraz prezúval, letné gumy mám rovnomerne zjazdené aj pri zadných 325-kách. Odklon nie je až tak dôležitý, najdôležitejšia je zbiehavosť, tá Ti v podstate zožerie gumu. Predstav si, keď máš nejakú "salámku" 185-ku, tak keď máš zlú zbiehavosť, tak sa ti to pri takej šírke až tak moc neprejaví, ako keď máš riadne "valce". Takže pri takých širokých pneu je najdôležitejšia geometria, vlastná skúsenosť, a už 3 roky mám pokoj z gumami, ale ako som spomínal, chodím 2x do roka na geometriu, lebo pri mojich letných 21 a zimných 20 sú runflaty dosť tvrdé, a nápravy niekedy dostávajú riadne šupy, takže radšej dám 25 éčok za geometriu, ako 500 éčok za jednu gumu. Toť môj postreh.
Ináč, neskutočné fotky, neskutočného auta

BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i