... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fioro napísal:slusne a s uctou, tak to snad oni k nam, my s respektom....lenze to sa nebuduje korupciou, vykradanim bank, seknutim sa v poschodi a pomatenymi tlacovkami najvyssiehoci?
Patqooo napísal:zaujímavé ako tu všetci pitchujete na dopravákov ... robia si svoju prácu ako každý iný človek ... A platí tu aké dáš, také dostaneš ... Samozrejme,že sa nájdu jednotlivci,čo si v uniforme potrebujú niečo dokazovať,ale vo všeobecnosti platí,že pokiaľ sa ty budeš správať slušne a s úctou,tak bude k Tebe pristupovať aj uniformovaný ... veľa krát dokážu prižmúriť oko,no niekedy to jednoducho nejde ... A ruku na srdce,my Slováci sa v porovnaní s vyspelejšími štátmi západnej Európy máme čo učiť o tolerancii a bezpečnosti na cestách...
dodoIPD napísal:Prosim pekne dnes som videl Seat Leon Cupra s policajnymi polepmi , neviem ci merali alebo nie , ale tak zamnou sa nepustili.
Bolo to v Bratislave oproti staremu Baumaxu kusok od Holiday Innu.
dodoIPD napísal:Prosim pekne dnes som videl Seat Leon Cupra s policajnymi polepmi , neviem ci merali alebo nie , ale tak zamnou sa nepustili.
Bolo to v Bratislave oproti staremu Baumaxu kusok od Holiday Innu.
Vlado Behun napísal:Nema nahodou ta predmetna Cupra P-xxxxxx znacky a nie je biela?, vcera vecer taku nahodou tahali nepojazdnu na moste lafranconi
armando napísal:
A mali sa preco :)))? Kazdopadne tato Cupra nemera zatial, ale moze sa stat, ze dotycna hliadka bude mar v ruke Trucam, to je ta pistol do ruky ak niekto nevie, to by si si ale vsimol ked by si prechadzal okolo nich :)))
Patqooo napísal:zaujímavé ako tu všetci pitchujete na dopravákov ... robia si svoju prácu ako každý iný človek ... A platí tu aké dáš, také dostaneš ... Samozrejme,že sa nájdu jednotlivci,čo si v uniforme potrebujú niečo dokazovať,ale vo všeobecnosti platí,že pokiaľ sa ty budeš správať slušne a s úctou,tak bude k Tebe pristupovať aj uniformovaný ... veľa krát dokážu prižmúriť oko,no niekedy to jednoducho nejde ... A ruku na srdce,my Slováci sa v porovnaní s vyspelejšími štátmi západnej Európy máme čo učiť o tolerancii a bezpečnosti na cestách...
fioro napísal:mal som napisane nieco rozsiahlejsie, ale mazem a kaslem na to