caute, rozmyslam nad chipom na moju 525ku d, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti ci to je dobre dat ci to nebude mat nejake zle ucinky na motor, a ak ano tak kde si to dat spravit, dikes vsetkym dopredu......
Lebo keby sa dvakrat pytal kazsy na to iste ,tak ako by to tu vyzeralo Vela 525d tu nenajdes vacsinou 530d alebo 525tds najlepsie bude ked napises PM priamo tomu dotycnemu urcite ti stym poradi
Ex BMW 740i ´00 Ex BMW 528i Touring ´97 Ex BMW 525i 24V ´91
no to sa mi zda troska moc. Bezne sa okolo 260 koni dava z 530d. Ci to aj 525d so svojimi vstrekovacmi dokaze, nie som si isty. Neviem ci tam nahodou netreba vymenit vstrekovace?
PS: to ako ked chces prerobit 525d na 530d. Ten isty motor, len vraj treba vymenit vtrekovace, turbo a urobit nove mapy pre RJ.
Na 260 koni a 530NM? No ja mam tiez model 525d a v decembri tam chcem dat chiptuning,ale vzhladom k tomu ,ze mam automat a svoje auto rad,tak sa spokojim s cca 230-240 ps a 470-480NM. Ak mas automat,tak ten je podla vyrobcu na max. 450NM.(samozrejme je tam urcita rezerva) Inak ako pise kolega hore vyssie o prerabke na 530d ,tak turbo je to iste v 530 ako 525,rozdiel je v strekoch,kde su o par milimetrov dlhsie na 530d.A tak isto je rozdiel v prevodovke,kde ma 530d silnejsiu..
auto mam vyse roka nachipovane, zatial nemozem povedat nic negativne musim poklopat (tuk tuk) jedine vycistenie DPF som absolvoval, auto ide ovela lepsie ako v serii a hlavne pri obiehani a pri kopcoch citit ten rozdiel...
profituning , to su ti co zoberu kufrik dojde k tebe do fabie , akoze to tam dako CHIPUJE a potom na skusobnej jazde ked soferujes sa tvari ze ho tlaci do sedacky a ze kokos brutalne ide ta tvoja fabia DDD
hej hej 265PS , doloz graf a poslem si aj kolace vianocne
profituning , to su ti co zoberu kufrik dojde k tebe do fabie , akoze to tam dako CHIPUJE a potom na skusobnej jazde ked soferujes sa tvari ze ho tlaci do sedacky a ze kokos brutalne ide ta tvoja fabia DDD
hej hej 265PS , doloz graf a poslem si aj kolace vianocne