... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:ja mam chip na 3.0D, povodne 160kW, teraz okolo 190kW a cca 580Nm.
Este predosli majitel to dal robit, teraz to moze byt tak cca 3-4 roky a automat zatial bezi ako hodinky. Tak ale nejak mu zase nenakladam, len obcas, ked to situacia vyzaduje
Vladdo01 napísal:
edo a ty mas manual alebo automat? informujem sa len kvoli krutaku, lebo 580Nm sa mi zda malo na chip... asi mas teda automat.
Ja chcem tiez dat upravit motor, mam manual a v serii mam 540Nm tak ma zaujima kolko by sa stoho dalo vytlacit.
Vladdo01 napísal:cca mesiac dozadu bol v mmracingu bmwday a tam mi namerali 218ps a 541Nm cize seria, v podstate to staci, ale ako sa hovori "nikdy nieje tak vela, aby nemohlo byt este viac(cohokolvek) "
len ta cena 570€ + DPH pre klubaka.. keby spravili nejaku vianocnu akciu![]()
Dragunov to tam ma chipnute a tiez mu to tam tusim upravili na nieco okolo 650Nm len sa tu dlho neukazal a nepise dojmi, alebo uz mu to zlomilo krk
Vladdo01 napísal:
edo a ty mas manual alebo automat? informujem sa len kvoli krutaku, lebo 580Nm sa mi zda malo na chip... asi mas teda automat.
Ja chcem tiez dat upravit motor, mam manual a v serii mam 540Nm tak ma zaujima kolko by sa stoho dalo vytlacit.
dimensionone napísal:ja o tom tiež uvažujem, dostal som tip na toto: http://www.chiptuning.sk/index.php?id=110, cenovo sú na tom polovica oproti mm racing, tiež to kontrolujú na brzde ale je to až v košiciach.
locarno napísal:Tak včera som absolvoval chiptuning u chalanov v MM Racingu.
Zaujímavé premňa bolo, že auto so sériovým softom mal výkon 250ps a 550Nm![]()
![]()
Teraz to mám upravené na 280ps a 650Nm stým aby som si to vyskúšal a rozhodol či to chcem, alebo mi to ešte môžu troška znížit (na 600Nm) kôli šetreniu motora. Akože extrémny nárast a zmenu vo výkone necítim ajked je to 100Nm a 30ps..