... všetko o BMW ...
BMWmodely napísal:Ahoj tak som prečital všetkých 26 strán prispevok po príspevku fakt good job![]()
auticko mas uplne nadhern= perfektne sa o neho staraš určite sa mu dobre u teba žijea preto pochybujem že by chcelo sit niekam inam
nepredavaj ho fakt je to škoda po tom čo si do neho vrazil ..
mamča chystá kupiť auto a má vyhliadnutu E46 touring čierna 320d ten istý interier co ty vlastne cele vyzera ako tvoje okrem toho ze nemá stresne okno má o liter slabši motor oranzove smerovky nemá Mpaket a má iné kolieska ... stoji 5000 a zhodou okolnosti tiez je to v D ... tvoje autičko am presvedčilo nech ju presvedčímak sa to vydarí tak dufam že sa uvidime na nejakom zraze a prípadne pofotíme :)
EDIT: je to vlastne to čo mám v avatare
BMWmodely napísal:MAME DOMA Už e220čiže predstava je ale ta trojka je taka moja srdcovka :)
Fuxxo napísal:pekne sa staras, super vozitko :-)
chlapi povedzte mi ako sa prejavuju tie silentbloky pod motorom? resp. kedy? lebo ja mam komplet nove ramena a stale mi tam nieco buchoce, neni to taky strasidelny zvuk, ale take slabsie dute buchnutia, a neviem ani povedat kedy sa to deje, lebo to je nepredvidatelne.. urcite to je ked su nerovnosti, ale napriklad aj ked parkujem na trave, nieje tam rovny povrch a rozbieham sa, tak vtedy tiez to zvykne.. ja uz neviem fakt..![]()
a co stoja tie lemforder? tazka je vymena?
Majo320 napísal:Hmmmm to bude vozenicko
Majo320 napísal:jo jo konecne po dlhsej dobe normalne auto![]()
Budes chipovat???