Keď že si pamätám, že viac ľudí sa ma tu vypytovalo, či spravím príbeh aj mojej E60, tak som si po mesiacoch našiel čas a tým že teraz na nej budem skoro stále jazdiť cez zimu, tak som mal čas ju nafotiť ako som šiel do BA niečo vybaviť a musel som tam čakať ešte 30min jak hovädo! Nevadí

. Vzhľadom na môj čas je to priveľmi veľa strateného času... Takže aby som aspoň troška niečo o mojej krásavici napísal (myslím auto

)... Písal sa rok 2007 keď som si uvedomil, že tie E60 sú tak prekráááásne a ja som ešte jazdil na PrihoriaTom OPLI ASTRA 1.4i

, tak som si chcel splniť sen a zadovážiť si tú krásavicu :). Ako som už možno niekde písal, tak som už mal jednu E60 ( to bola moja prvá ), ale keď že mala obsah 2.5i, tak som len pekne mohol pozerať na ciferník stavu nádrže ako klesá

. Proste to sa nedalo že mesačne 500€ na benzín

, to akože musel okamžite prestať, keď že jazdím mrte veľké diaľky. A tak som sa jej zbavil po 3mesiacoch. Potom som si kúpil moje ďalšie vysnívané auto a to bola E65 730D. Tá spotreba dosť že dosť klesla a aj nafta bola za fajn ceny Tu v rakúsku ( a aj je

). Ale stále mi to samozrejme nestačilo, strašne som túžil po E60, ale po diesli samozrejme

. A tak v roku 2009 na ňu prišlo, kúpila sa a ja si ju do dnes neviem vynachváliť ( i keď priateľka na nej jeden a pol roka jazdila

, ale nechala ho chvála bohu bez chybnom stave :) )... Na mojom zlatku ( o aute stále píšem

) som momentalne dal upgrade, dostalo ako darček jedno turbo navyše :). Stala sa z nej raketa a ešte dostala odo mňa zimné gumy ale podľa mňa troška škaredšie elektróny ako mám na letných, a že vraj tieto sú naj na zimu, ale to ona prežije, myslím AUTO

.
Už mi asi šibe, keď stále pripomínam

, tak ale hen koľko je hodín a ja len vtedy mám čas, teda po dlhom čase mám čas

.
Takže auto je rok 2006 a má všetko čo potrebuje mať luxusné auto :)