... všetko o BMW ...

. Vzhľadom na môj čas je to priveľmi veľa strateného času... Takže aby som aspoň troška niečo o mojej krásavici napísal (myslím auto
 . Vzhľadom na môj čas je to priveľmi veľa strateného času... Takže aby som aspoň troška niečo o mojej krásavici napísal (myslím auto   )... Písal sa rok 2007 keď som si uvedomil, že tie E60 sú tak prekráááásne a ja som ešte jazdil na PrihoriaTom OPLI ASTRA 1.4i
 )... Písal sa rok 2007 keď som si uvedomil, že tie E60 sú tak prekráááásne a ja som ešte jazdil na PrihoriaTom OPLI ASTRA 1.4i   , tak som si chcel splniť sen a zadovážiť si tú krásavicu :). Ako som už možno niekde písal, tak som už mal jednu E60 ( to bola moja prvá ), ale keď že mala obsah 2.5i, tak som len pekne mohol pozerať na ciferník stavu nádrže ako klesá
 , tak som si chcel splniť sen a zadovážiť si tú krásavicu :). Ako som už možno niekde písal, tak som už mal jednu E60 ( to bola moja prvá ), ale keď že mala obsah 2.5i, tak som len pekne mohol pozerať na ciferník stavu nádrže ako klesá  . Proste to sa nedalo že mesačne 500€ na benzín
. Proste to sa nedalo že mesačne 500€ na benzín   , to akože musel okamžite prestať, keď že jazdím mrte veľké diaľky. A tak som sa jej zbavil po 3mesiacoch. Potom som si kúpil moje ďalšie vysnívané auto a to bola E65 730D. Tá spotreba dosť že dosť klesla a aj nafta bola za fajn ceny Tu v rakúsku ( a aj je
, to akože musel okamžite prestať, keď že jazdím mrte veľké diaľky. A tak som sa jej zbavil po 3mesiacoch. Potom som si kúpil moje ďalšie vysnívané auto a to bola E65 730D. Tá spotreba dosť že dosť klesla a aj nafta bola za fajn ceny Tu v rakúsku ( a aj je   ). Ale stále mi to samozrejme nestačilo, strašne som túžil po E60, ale po diesli samozrejme
 ). Ale stále mi to samozrejme nestačilo, strašne som túžil po E60, ale po diesli samozrejme  . A tak v roku 2009 na ňu prišlo, kúpila sa a ja si ju do dnes neviem vynachváliť ( i keď priateľka na nej jeden a pol roka jazdila
. A tak v roku 2009 na ňu prišlo, kúpila sa a ja si ju do dnes neviem vynachváliť ( i keď priateľka na nej jeden a pol roka jazdila   , ale nechala ho chvála bohu bez chybnom stave :) )... Na mojom zlatku ( o aute stále píšem
  , ale nechala ho chvála bohu bez chybnom stave :) )... Na mojom zlatku ( o aute stále píšem   ) som momentalne dal upgrade, dostalo ako darček jedno turbo navyše :). Stala sa z nej raketa a ešte dostala odo mňa zimné gumy ale podľa mňa troška škaredšie elektróny ako mám na letných, a že vraj tieto sú naj na zimu, ale to ona prežije, myslím AUTO
 ) som momentalne dal upgrade, dostalo ako darček jedno turbo navyše :). Stala sa z nej raketa a ešte dostala odo mňa zimné gumy ale podľa mňa troška škaredšie elektróny ako mám na letných, a že vraj tieto sú naj na zimu, ale to ona prežije, myslím AUTO   .
 .  , tak ale hen koľko je hodín a ja len vtedy mám čas, teda po dlhom čase mám čas
, tak ale hen koľko je hodín a ja len vtedy mám čas, teda po dlhom čase mám čas  .
.

Btw. ten upgrade na 2 t urba skus rozpisat...
  Btw. ten upgrade na 2 t urba skus rozpisat... 
											 . Ešte si to poriadne prečítaj, ale určite nechcem dávať M-packet a kolesá (elektróny) mám suprové ale na letných pneu
. Ešte si to poriadne prečítaj, ale určite nechcem dávať M-packet a kolesá (elektróny) mám suprové ale na letných pneu   
  . Niečo mi tam aj ladili, to ma upozorňovali, že aby som vedel, takže možno vieš o čom píšem a možno nie. Neviem ani ja sám, ja som len povedal OK, ja letím čaute
. Niečo mi tam aj ladili, to ma upozorňovali, že aby som vedel, takže možno vieš o čom píšem a možno nie. Neviem ani ja sám, ja som len povedal OK, ja letím čaute 

dalsi pribeh e60
  dalsi pribeh e60  sa nas tu zbiera. krasny interier.
  sa nas tu zbiera. krasny interier.  ako sa to sprava ? presne ako 535 ? vykon citit fest ? uvazujem na chipom ale toto som este nepocul aby niekto domontoval este jedno turbo
  ako sa to sprava ? presne ako 535 ? vykon citit fest ? uvazujem na chipom ale toto som este nepocul aby niekto domontoval este jedno turbo 

. Proste ako som už tu písal, chalani mi povedali, že mi to všetko vyladili. Platil som za to minimálne ceny, pretože ten servis je spolu partnerom mojej firmy.
. Proste ako som už tu písal, chalani mi povedali, že mi to všetko vyladili. Platil som za to minimálne ceny, pretože ten servis je spolu partnerom mojej firmy. 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) To by aj mňa zaujímalo, ako došlo k tej úprave o ktorej veľmi neni si informovaný.
 To by aj mňa zaujímalo, ako došlo k tej úprave o ktorej veľmi neni si informovaný. 
  )
 )