... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ramon
Auto: BMW e90 facelift
Kraj: Nitriansky

Re: 118d angeleyes

Streda, 5. Októbra 2011, 14:35

Čiže: "Keďže vybavenie vozidla xenónovými svetlometmi sa do osvedčenia o evidencii nevyznačuje,
odhalenie nelegálnej montáže je možné len na základe prehliadky príslušných častí vozidla. Postup
kontroly možno zhrnúť do nasledujúcich bodov:...bla..bla..bla"

Ak kúpim svetlá a budú mať certifikát - nejakú tu shválenú značku na svietidlách a namontujem si ich, bude to o.k.
A v TP sa nič o svetlometoch neuvádza a jedine prehliadkou vozidla môže policajt zistiť či mám svietidlá nelegálne namontované...

Dík za pomoc !

kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Streda, 5. Októbra 2011, 17:46

+ treba doriesit ostrekovace xenonovych reflektorov...
este to by mohli kontrolovat policajti , ked ta zastavia, ci ich mas...

Branik116i
Auto: BMW 116i

Piatok, 7. Októbra 2011, 16:27

ja to mám takto, ak chceš angel eyes, môžeš tam hodiť aj tieto http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfef

proste vymeníš svetlo za svetlo, zapojíš motorček na regulovanie výšky, dáš nové žiarovky a hotovo - máš angel eyes aj na halogénoch. všetko sa dá!!!
Keď sa budete snažiť porozumieť celému vesmíru, nepochopíte nič.
Keď sa pokúsite porozumieť sebe, pochopíte celý vesmír.

ramon

Piatok, 7. Októbra 2011, 17:57

Branik116i napísal:
ja to mám takto, ak chceš angel eyes, môžeš tam hodiť aj tieto http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfef

proste vymeníš svetlo za svetlo, zapojíš motorček na regulovanie výšky, dáš nové žiarovky a hotovo - máš angel eyes aj na halogénoch. všetko sa dá!!!

Presne toto som dnes riešil. Čiže si trafil klinec po hlavičke... Mohol by si poslať aj foto auta, ako ti to ukáže ?? Depo je len replikant, svetlá ti pasovali ? Tiež som uvažoval nad touto variáciou, no nemám skúsenosti s kvalitou Depa ???? Známi z moto
predajne mi dnes povedal, že by na také pyšné auto Depo svetlá nedával, z toho usudzujem negatívnu reakciu !
A kupoval si ich z toho linku, cez ebay ? Majú tú schválenú značku, kvôli policajtom ??
Dík za ochotu, ešte ťa budem určite trochu otravovať :D

Branik116i

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 16:25

Ahoj kámo,

ak si všimneš v poslednom riadku nad obrázkami je napísané: Eintragungsfrei mit E-Prüfzeichen, k tým svetlám dostaneš certifikát, nemusíš ich zapisovať do TP, je to ako s fóliami. A fízlovi prípadne ukážeš tento certifikát. Ak nevie po nemecky, to už je potom jeho problém...

Značku DEPO som predtým nepoznal, ale tieto svetlá mám už dlho a sú zatiaľ naprosto spoľahlivé. Ja sa predsudkami druhých ľudí neriadim, to by som ani nemal BMW, keby to tak bolo... Vlastná skúsenosť je najlepšia.

Áno, kupoval som ich priamo z tohto linku, ale ak nemáš účet na ebay, nevadí. Tu je firma, ktorá ti všetky nákupy sprostredkuje: www.nakupusa.cz

A kľudne otravuj ďalej, to je v pohode, na to predsa fórum jeO:)

kamil9
Auto: BMW i3

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 19:21

Mozes pridat foto, ako to vyzera na aute?

Vdaka

Branik116i

Streda, 12. Októbra 2011, 13:48

Ahoj, pridám ti foto, samozrejme, len musíš trocha vydržať, lebo ja do práce aj všade kde mi treba chodím na skútri a svoje auto mám v krytých garážiach v Innsbrucku. A svoje auto vidím asi tak raz za 2 týždne :) Pracujem v dedinke Matrei, cca 20 km od Innsbrucku.

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Októbra 2011, 21:08

ramon

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 20:50

crumar napísal:
http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&path=20_35_236&product_id=766

má presne tieto niekto ? Chcel by som foto, ako to vypadá - nie google obrázok, reálnu fotku/y. Ja mám org. strieborné prevedenie
svetiel a tieto sú čierne :-k No keď sledujem iné BMW, to čierne prevedenie mi veľa nehovorí, skôr to svetlejšie mi viac vyznie(myslím tým, keď je auto odstavené a svetlá zhasnuté)
ALEBO má niekto aj iné ? okrem týchto tiež: http://www.ebay.de/itm/DEPO-ANGEL-EYES- ... 2eb7cabfef

Vopred Dík za príspevky :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných