zdravim, neviem zohnat ciru optiku (sosovku), cele svetlo na 118d, uz som presla vsetky autodiely co som nasla na portali. chcela by som tam dat kružky angeleyes, alebo original angeleyes cele svetlo. tak teraz neviem, ci to na tento typ vôbec existuje. nevie mi niekto poradit? diki
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
to je v poriadku, ale su cire, nemas pavucinky ako ja na peugeote...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Na halogenove svetla nie su kruzky, len pre xenonove.
Mozem len vediet, preco nie su na halogenove svetla kruzky ??? V com spociva problem angeleyes ma fakt nieco do seba... a tiez by som si ich rad dal Dik.
Jednotka ma predsa ciru optiku uz v serii nie? Staci len dorobit samotne kruzky do original optiky...
tieto svetlá aj s krúžkami sa dajú už aj kúpiť origo. Pár linkov som našiel aj tu... Ak by som si ich namontoval a teraz mám klasiku halogénové, potrebujem si to dať zapísať do TP ??? Môžem policajtom povedať, že je to tak origo... ako to vlastne je ???
montáž svetlometov so svetelným zdrojom, ktorý má svetelný tok vyšší ako 2000 lúmenov (to sa týka najmä svetlometov s výbojkami), je možná výhradne v kombinácii so schváleným zariadením na čistenie svetlometov a zariadením na automatické nastavovanie sklonu stretávacích svetlometov