... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

pelo napísal:Ma neser, to je jediny dovod, preco sa ides jebat s relatkami? Aj CMOS obvody a MOS tranzistory sa daju pajkovat pistolovou pajkou. Ide len o to, ze ju musis zapinat a vypinat mimo dosky, cize zapnem, pripajkujem, oddialim, vypnem. Nie ze prilozim, zapnem a vypnem, lebo jedine vtedy sa moze nieco naidukovat. Pre istotu si mozes uzemnit hrot o kolik v zasuvke, ked sa tak bojis. Alebo si od niekoho pozicaj mikropajku. Urcite je to lepsie ako sa srat s relatkami
PetoK napísal:Presne tak... ja žasnem, čo tu ludí napadne... toto tvoje riešenie je absolútna blbosť![]()
toto je normálne strach čítať... keď sa do toho nerozumieš, radšej to daj niekomu spraviť, čo to vie.. potrebné obvody sa dajú bez problémov zohnať aj tu, bez toho aby som ich objednával kdesi z druhého konca sveta... Tieto inteligentné spínacie prvky - HSD switch-e /to nie sú obyč.tranzistory/ sú tam práve kvôli tomu, aby chránili pripojené obvody... pri náhrade relátkami a nejakom probléme si koleduješ o zhorené auto... celý LCM je istený 80-100A poistkami, ktoré už čosi vydržia a roztavené káble dokážu zapáliť auto... ale však si robte, ako chcete, potom sa nečudujte následkom... by mi takto niekto opravil LCM, tak mu ruky dolámem... 
PetoK napísal:... pri náhrade relátkami a nejakom probléme si koleduješ o zhorené auto... celý LCM je istený 80-100A poistkami, ktoré už čosi vydržia a roztavené káble dokážu zapáliť auto...