Streda, 24. Augusta 2011, 07:25
Nooo, ovalitu presne neviem.Meral som piesty sublerou na 6. bodoch dookola a vzdy ten isty rozmer.Tak isto aj valce a ziadny rozdiel.Pozeral som na steny valcov,ci su na nich neni vydrane plosky,dalej,ci na valci v hornej uvrati piesta,v mieste,pokial idu piestne kruzky,ci nie je rozdiel,alebo kvazi vydrana hranka,ale nic.Steny valcov su vsade rovnake,ziaden rozdiel a je na nich vidiet este vybrus,ale ten podla mna bude este z vyroby.Myslim si to preto,lebo priemer valcov je 84 a ak by tam bol dalsi vybrus,mal by som namerat o 0.25 alebo 0.50 viac.Ale samozrejme,mozem sa mylit.
Ak mi vies poradit,ako to mam zmerat presnejsie,alebo,ci je na to nejaky pripravok,budem len rad.Nie je problem aj nafotit.
Inak,mal by som otazku: kolko ma byt medzera na zamku piestneho kruzku,ked je piest vo valci?
Pytam sa preto,aby som si bol istejsi,ze som objednal spravne kruzky.Piest je 83.980mm a kruzky sa objednali bez presahu,teda take iste.
Objednal som ich po porade s BMWMischom odtialto z klubu,ktoremu som aj poslal foto vole na zamku kruzku,ked bol vo valci.No ak som objednal zle,nie je problem ich vymenit.
Za kazdu radu Ti budem vdacny.