Nazdar chalani,mam také ťažké rozhodnutie. Otec jazdí z kamionom,vo Švajčiarsku my našiel BMW E36-moja srdcová záležitosť(mal som niekolko coupe-čiek...E21,E36,E46). Jedná sa o E36 M3 Coupe 321PS,krásna červená farba myslím že je to hell rot. Auto má 136 tis kilometrov,rok výroby 1998 asi jedna z posledných. Nafotil my ju(92 fotiek) vypadá naozaj velmi pekne,ale naozaj! Uplne povodný stav.Poctivý servis dokonca. Otec vravel že z kolegom na to pozerali 2 hod a nenašli chybu. Má to tam nejaký súkromník ako svoje hobby auto. Sú k nej dve sady alu diskov,a podla fotiek má slušnu výbavu(asi všetko) čo sa dávalo v tej dobe. Ide my o to že chce za ňu cca 8930 eur. A to je "problém" nie je to veľa??? Prešiel som mobile.de,autoscout24.de,bol som niekolko krat zo znamim v DE previezt sa ci nenajdem nieco "lepšie".Nebolo nič.(možno som bol na zlom mieste :-) A veľa mojich kamarátov ma odhovára,že či my nejebe :-) -veľa peňazí.
Ale niečo my hovorí kup to ty kokote. Peniaze na to mám,garaž mám a auto nechcem na kšeft ani nič také chcel by som si ho nechať dlhšiu dobu. Počítam že by ma to vyšlo aj z dovozom a s prihlásením cca 10 000 eur. Dám sem aj foto ak budem mať foťák pri sebe. Chcel som tým povedať či to naozaj neni veľa peňazí,budem vďačný za každý Váš názor a podporu,ne podporu.Ďakujem.
Boha ešte sa aj moja šundula pohadala somnou za to

Teraz mám E46 330 D M-Packet,a E39 525 Tds Alpin weiss.