... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) tak som šiel ešte asi 15km ďalej a auto už trhalo (najmä do kopca alebo zákruty) lebo bolo málo paliva. tak nakoniec som mal dojazd 1km a potom skočili už 3 pomlčky, no došiel som na pumpu. potom však nastal problém. Natankoval som síce, ale auto sa začalo veľmi divne správať. začalo vypisovať tuším "fuel injection system" a dosť divne sa na tom jazdilo. plyn som držal na podlahe a auto šlo 30km/h
  tak som šiel ešte asi 15km ďalej a auto už trhalo (najmä do kopca alebo zákruty) lebo bolo málo paliva. tak nakoniec som mal dojazd 1km a potom skočili už 3 pomlčky, no došiel som na pumpu. potom však nastal problém. Natankoval som síce, ale auto sa začalo veľmi divne správať. začalo vypisovať tuším "fuel injection system" a dosť divne sa na tom jazdilo. plyn som držal na podlahe a auto šlo 30km/h   

Niekedy išlo auto normálne, ale niekedy z ničoho nič toto vypísalo.tak som šiel na počítač a vypísalo mi dosť chýb. myslím že tam bola chyba na rampe, potom tuším podávacie čerpadlo a viem že ešte tam bola nejaká chyba s plynovým pedálom. skúsili sme odvzdušniť celý systém, chíľu to fungovalo no zasa mi to robí blbosti a už som z toho dosť zúfalý.
  Niekedy išlo auto normálne, ale niekedy z ničoho nič toto vypísalo.tak som šiel na počítač a vypísalo mi dosť chýb. myslím že tam bola chyba na rampe, potom tuším podávacie čerpadlo a viem že ešte tam bola nejaká chyba s plynovým pedálom. skúsili sme odvzdušniť celý systém, chíľu to fungovalo no zasa mi to robí blbosti a už som z toho dosť zúfalý.  

ešte zajtra skúsim vymeniť palivový filter. prosím ak by mi niekto vedel s týmto pomocť tak nech mi napíše. Veľmi rád uvítam hocijakú pomoc. Ešte raz ďakujem všetkým
  ešte zajtra skúsim vymeniť palivový filter. prosím ak by mi niekto vedel s týmto pomocť tak nech mi napíše. Veľmi rád uvítam hocijakú pomoc. Ešte raz ďakujem všetkým