... všetko o BMW ...
kamil993 napísal:...len neviem ako ten gastech namontuju ale poznam ludi co su snim viac spokojny ako s BRC
Majo napísal:napriklad jaTeda ja nemam cisto Gastech ale tu skladacku od Vas a chodi to fakt super. Ked si konecne doriesim prisavanie vzduchu, ktore nijak neviem odhalit, pridem to postelovat. Dlhodobo som na 13.7(dialky 10, mesto 16) a verim, ze po nastaveni to este klesne
Patricius napísal:Zaujíma ma v akom aute (hlavne teda 5er) máte LEGÁLNU zástavbu (prosím dajte aj typ motoru a kde na SK ste montovali).
Akú máte skúsenosť(koľko km ste najazdili) zmenili sa náklady na údržbu?
Prípadne aká je spotreba LPG, a čo vás ešte napadne v súvislosti s prevádzkou na LPG.
Už sa toho popísalo veľa na túto tému, ale nikde to nie je tak povediac pohromade.
No a ja pozerám po nejakej peknej e39(523,528), možno aj e34(525,530,535,540) a v tých "šikovných" zoznamoch schválených vozidiel na prestavbu sa nejako neviem zorientovať...našiel som tam motory typu N, ale Mká ani Ská(teda M5) tam nevidím, alebo som slepý.
lachimus napísal:takze, Tartarini je namontovane v 530i, krasne namontovane, ziadna zmena chodu motora oproti benzinu, max. spokojnost...pokusim sa pridat aj nejake foto